MAJKA IZ PAKLA: Sporom i mučnom smrću kaznila ćerkicu(3) – zatvorila je ventile za vodu, sklonila hranu i zaključala bebu u stanu

ubistvo

Šokirana ruska voditeljka i majka koja je priznala nečuven zločin Printskrin: ntv.ru

Majka trogodišnje Kristine, koja je pronađena mrtva u zaključanom stanu u Rusiji, priznala je istražiteljima da je ostavila dete da umre bez hrane i vode.

Devojčica je umrla od žeđi zaključana u stanu u gradu Kirov, a njena majka kaže da se ne kaje zbog svega što se dogodilo i da ju je namerno ostavila nedelju dana zaključanu u stanu.

Ona je priznala i da je pre nego što je izašla iz stana isključila vodu i sklonila svu hranu. Zaključala je vrata i otišla iz kuće na nedelju dana: od 13. do 20. februara.

Ona ne plače niti pokazuje bilo kakvo sažaljenje. Samo hladnokrvo govori: “Da, otišla sam, zatvorila sam sve ventile za vodu i ostavila dete bez hrane i vode”.

KOMEMORACIJA MIRSADU KERIĆU U OFENBAHU: Oproštaj od muzičara koji je do poslednjeg dana bio uz Šabana Šaulića! (FOTO)

Ona govori tiho, smireno, bez emocionalnih reakcija u glasu.

Istražitelji su kazali da je nekoliko dana pre tragedije baka devojčice pozvala majku da pita kako su, a ona je kazala da je sve u redu. Nedelju dana kasnije baka je došla kod unuke na njen rođendan i zatekla ju je mrtvu.

“VAŠARSKI ZABAVLJAČ” Šešelj brutalno izvređao pokojnog Šabana Šaulića

Majka je optužena za okrutno ubistvo deteta. Ništa nije ukazivalo da u ovoj porodici ima nekih problema, pa će istražitelji morati da otkriju moguće uzroke tragedije.

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor: ntv.ru)