LETOVANJE IZ PAKLA: Jedva utekli pred sekirom iz Hrvatske (FOTO)

more

Foto ilustracija: Dnevne.rs /pixabay

LETOVALI su u apartmanu u Starigradu samo jedan dan, a onda su dobili “otkaz” zbog muzike i na kraju jedva utekli pred sekirama domaćina – ovako se ukratko može opisati pokušaj četvorice mladića da se odmore u gradiću kraj Zadra.

O turističkom “nesporazumu” juče bruje mediji iz obe zemlje.

Prema pisanju “Jutarnjeg lista”, bezbrižno letovanje četvorice Slovenaca trajalo je kraće od dana. Gazdarica ih je “šutnula” odmah pošto su joj zasmetali decibeli. Prethodno se obezbedila “zasedom” na parkingu!

[adsenseyu1]

Kako su za Slovenačku televiziju ispričali isprepadani momci, žena im je uz najamninu sobe za dan tražila i 25 evra za čišćenje apartmana.

Nisu hteli da plate pravdajući se da nisu stigli da ga isprljuju. – Na parkingu su nas dočekala dva meštanina sa velikom sekirom i dvometarskom železnom palicom.

OCU SRCE PREPUKLO OD MUKE, MAJKA IM JE JEDINI SPAS: Rista i Vlatko su 25 godina vezani za krevet, VAPAJ njihove mame BOLI MNOGO (FOTO) (VIDEO)

Počeli su da lupaju po autu u koji smo ušli, razbivši staklo na zadnjim vratima i oštetivši karoseriju. Jedan od nas je završio u bolnici – svedočio je jedan od napadnutih za Slovenačku TV.

 Sa ovom slikom TV Slovenije izveštavala o događaju

Sa ovom slikom TV Slovenije izveštavala o događaju (Foto: printskrin /novosti)

Oglasila se i gazdarica, preko TV Planet:

– Kuća je bila puna gostiju, a oni su doneli zvučnike, upalili glazbu, plesali, skakali, vikali. Tako da nisu oni imali probleme s nama, nego mi s njima.

[adsenseyu5]

Kako dalje izveštavaju Slovenci, jedan od “linčovanih” je ispričao kako su im napadači pripretili da se ne vraćaju, inače će na njih nasrnuti 20 ljudi.

On je uveren da je gazdarica “naručila” napad.

PORESKI REKORDER IZ NIŠA: Hteo da ŠLOGIRA kada je video koliko treba za 6 hektara njiva da PLATI! (FOTO)

NEKA JE SRAM SLOVENIJU

Za Pop TV strašna vlasnica turističkog “kapaciteta” je izjavila:

– Meni se stvarno o tome više ne raspravlja jer tu nema nikakve moje greške, nego njihove. A to njihovo ponašanje kako je bilo… Mogu se sramiti i čitava vaša država i njih četvero. Porparol Zadarske policije Elis Žodan rekao je posle da nikakva dojava protiv Slovenaca nije stigla u Upravu.

(Dnevne.rs /Izvor: VN, Novosti)

[adsenseyu4]