LEKARI NEMAJU OBJAŠNJENJE: Dečak koji je bio mrtav 20 minuta šokirao svet – ‘Spasao me Isus Hrist!’ (VIDEO)

Zak Klements

Foto: Youtube printsc.

Zak Klements je sedamnaestogodišnji dečak iz Teksasa, koji od malena voli sport i u odličnoj je formi.

Ali, on se iznenada onesvestio dok je trčao na času fizičkog, a lekari kažu da njegovo srce nije kucalo, odnosno da je bio mrtav punih 20 minuta!

[adsenseyu5]

Lekari hitne pomoći jedva su uspeli da ožive Zaka, nakon nekoliko dana se probudio iz kome, ali oni i dalje nemaju nikakvo naučno objašnjenje kako je njegovo srce ponovo zakucalo i kako mozak nije oštećen tokom tog vremena. Ali, dečak tvrdi da zna kako je preživeo – spasao ga je Isus Hrist!

„Dok nisam bio živ, video sam čoveka duge kose i guste brade. Stavio mi je ruku na rame i rekao da ne brinem, da će sve biti u redu. Nije mi trebalo mnogo da shvatim da je u pitanju Isus Hrist“, ispričao je Zak za CBS DFW, a prenosi Dejli mejl.

ZABRINUTOST: Amerikanci objavili da su Japanci dešifrovali tajnu Teslinog oružja (INFO)

Možda zbog sopstvene religije ili zbog toga što lekari nemaju objašnjenje za čudnovato Zakovo preživljavanje, ali dečakova porodica u potpunosti veruje u ovu priču…

[adsenseyu4]

„Kada se probudio, ispričao nam je kakvo iskustvo je doživeo, ali ljudi nisu u stanju tako nešto da shvate“, kaže Zakov otac Bili. Ni njegova supruga Tereza nema sumnje da je lično Isus spasao njeno dete:

„Drago mi je što mi je dopustio da dobijem svoje dete nazad“, istakla je Zakova majka.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Izvor: stil.kurir.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]