KUPIO GA ZA SMEŠNE PARE: Preuredio “porše 911” i postao glavna faca u zemlji sa autom vrednim 100.000 evra (VIDEO)

auto

Foto: PrintscreenYoutube

Zaljubljenici u nemačku auto-industriju, a posebno poklonici čuvene fabrike luksuznih sportskih automobila koji izlaze sa pogonskih traka “Poršea” svakako će vam uvek reći da je model “Porše 911” jedan od najboljih ikad proizvedenih automobila u istoriji.

Tako nešto je pokušao da dokaže i Amerikanac Tajler Huver, zaljubljenik u automobile, koji je kupio polovni “Porše 911″ za 9.500 dolara (oko 8.500 evra).

Njegov srebrni četvorotočkaš “Porše 911 Karera” prešao je 243.000 milja (391.000 kilometara).

Svog novog ljubimca nazvao je “Apolo 911″, a razlog za to je taj što je njegov automobil prešao nešto više kilometara nego što je Mesec udaljen od Zemlje.

Printskrin: YouTube/Hoovies Garage

Foto: Printskrin/ YouTube/Hoovies Garage

Huver je rešio da dokaže da je njegov “Apolo 911″ u savršenom stanju što se tiče mehanike.

SUPRUGA NAPISALA SVE NJEGOVE HITOVE: Kad ga je napustila, seo je u svoju fotelju i UMRO za njom

Zbog toga je rešio da se uputi na dugačak put i poseti tradicionalnu izložbu automobila ove marke na Floridi.

Printskrin: YouTube/Hoovies Garage

Foto:Printskrin/ YouTube/Hoovies Garage

Treba napomenuti da je Tajler iz Kanzasa, a izložba je održana na Floridi, na ostrvu Amelija. Razdaljina koju je trebao da pređe je oko 1.500 milja (2.400 kilometara).

Nakon malih popravki na vozilu, on je krenuo na put kako bi dokazao da njegov “Porše 911″ bez problema može da prevali toliku razdaljinu.

Svoje iskustvo je ovekovečio i na video klipu koji je zatim postavio na Jujtub kanal. Pogledajte i šta mu se sve dešavalo tokom puta.

Inače, prvi model čuvenog “Poršea 911″ napravljen je daleke 1963. godine i do danas je sa proizvodnih traka giganta iz Nemačke izašlo više desetina hiljada modela tog sportskog automobila.

ALBANAC DOŠAO U BEOGRADSKI STUDIO I PORUČIO SRBIMA: Jednom za svagda shvatite zbog čega ne smete da nas zovete Šiptarima! (VIDEO)

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)