“KRILA OLUJE ZA NOVU OLUJU” Skandalozna podrška zvanične Hrvatske svojim reprezentativcima! (VIDEO)

fudbal

Foto: Tanjug/AP, printscreen/youtube

Ministarstvo odbrane republike Hrvatske objavilo je na svom zvaničnom YouTube kanalu skandalozan spot u kojem pripadnici vojske bodre „kockaste“ na Mundijalu, a koji počinje žestokom provokacijom i uvredom za Srbe!

Spot u kojem vojnici pokušavaju da podignu moral fudbalerima i koji je postavljen odmah pošto je reprezentacija „lijepe njihove“ prošla grupnu fazu, počinje melodijom hrvatske himne i snimkom pilota u avionu ratnog vazduhoplovstva (koji prate nekakvi bedni aviončići) koji kaže:

– Krila Oluje za nogometnu oluju!

Ni u ovom slučaju, pred fudbalsku utakmicu koja nema nikakve veze sa dešavanjima na ovim prostorima, ustaše nisu mogle a da ne pokažu svoju patološku mržnju prema Srbima.

ALEKSANDAR VUČIĆ: Gotovo sam siguran da će se otkriti ubica Olivera Ivanovića!

Da podsetimo, u zločinačkoj akciji „Oluja“ u avgustu 1995. godine ubijeno je više od 2.000 Srba, a proterano više od 200.000. Do temelja je spaljeno više od 18.000 srpskih kuća na području Republike Srpske Krajine

I zato će cela Srbija sutra biti srcem uz baćuške! Četvrtfinalni meč sa Rusijom Hrvati igraju sutra u Sočiju. I biće razbijeni!

(Dnevne.rs/Izvor: Intermagazin.rs)