Kraljica Elizabeta uzrujana: Ispunio se njen najveći strah! (INFO)

kraljica

Foto: Novosti.rs

Izvor američkog magazina tvrdi da se Hariju ludovanje konačno obilo o glavu, i da će sada morati da prizna dete devojke koju kraljevska porodica sigurno neće prihvatiti za snaju

Britanska kraljica Elizabeta Druga se tokom posete Irskoj zaustavila nakratko i na setu poznate serije “Igre prestola” (Game of trones), ali je, za razliku od brojnih posetilaca filmskog studija Titanik u Belfastu, odbila da sedne na taj presto kreiran za vladara mitskih Sedam kraljevstva.

Kreatori serije Igra prestola, Dejvid Beniof i Den Vajs, pokazali su kraljici naoružanje, prostorije i kostime napravljene za seriju, kao i konstrukcije koje se koriste za snimanje unutrašnjih scena, preneli su mediji.

Elizabeta (88) je razgovarala s glumcima koji igraju u toj popularnoj seriji televizijske mreže HBO, a susret se dogodio pored Gvozdenog trona pokrivenog mačevima koji se koristi u seriji.

Britanska kraljica je razgovarala sa glumicama i glumcima Lenom Hedi, Mejsi Vilijams, Sofi Tarner, Kitom Heringtonom, Rouz Lesli i Konlet Hil.

[adsenseyu1]                     [adsenseyu1]

(alo.rs)