KRAJ SVETA: Naučnici saopštili zvaničan datum kada će život na zemlji postati nemoguć za ljude i sisare

apokalipsa

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Američki i britanski naučnici izdali su za Nacionalnu akademiju nauka SAD zvanično saopštenje o tome kada će život na Zemlji postati nepovoljan za čoveka i druge sisare.

Američki i britanski naučnici izdali su za Nacionalnu akademiju nauka SAD zvanično saopštenje o tome kada će život na Zemlji postati nepovoljan za čoveka i druge sisare.

Ljudi izbacuju u atmosferu velike količine izduvnih gasova, što će na kraju dovesti do neminovne promene klime. Za 200 godina na Zemlji neće biti živih bića, jer će uslovi za život postati nepodnošljivi. Čovečanstvo ne može da živi u takvoj sredini i odmah će nestati, navodi se u zvaničnom saopštenju stručnjaka za Nacionalnu akademiju nauka SAD.

Ranije je britanski naučnik Stiven Hoking upozorio da će za 100 godina na Zemlji zbog globalnog zagrevanja biti zagađene sve vodene površine. Kao primer je naveo Veneru na kojoj je pre 4,5 miliona godina postojala tečnost, ali je zbog promene klime ona nestala i planeta je postala beživotna.

“LJUTO ĆETE SE KAJATI”: Zaprepastićete se kad vidite šta je SRPSKI VOJSKOVOĐA vojvoda Živojin Mišić rekao o Hrvatima! (VIDEO)

Naučnici su naveli druge razloge zbog kojih će nestati civilizacija. Među njima su nuklearna zima, koja može da počne zbog rata, pandemija, sudar Zemlje sa asteroidima, pa čak i napad veštačke inteligencije, preneo je Sputnjik.

PRONAŠAO DEČAKA KOJEG JE UPOZNAO TOKOM RATA U BOSNI: Kanadski vojnik razmišljao o njemu 24 godine gledajući jednu zajedničku fotografiju (FOTO)

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)