KOMŠIJE PRITEKLE U POMOĆ U POSLEDNJEM MOMENTU: Akcija spašavanja dečaka koji je pao kroz prozor stana na sedmom spratu (VIDEO)

skok

Foto: Printscree/youtube/DON NEWS

U uzbudljivoj akciji grupa komšija u Minsku je uspela da spase život petogodišnjeg dečaka koji je pao kroz prozor stana na sedmom spratu.

Njega je majka ostavila samog jer je bio kažnjen, a on se popeo na prozor kako bi video kada će majka vratiti. Na snimku se vidi kako dečak bespomoćno pada dok nije pao koje su držale komšije.

DRAGAN MARKOVIĆ PALMA: Srebrenica nije genocid, najteži genocid koji se desio od Drugog svetskog rata je „Oluja“

Pad dečaka prvi je primetio pripadnik lokalnog obezbeđenja Mihaila, koji je odmah podigao uzbunu. Grupa komšija je odmah izašla ispred zgrade sa ćebetom – i u zadnjem trenutku uspela da uhvati dečaka.

Dečak je propao kroz ćebe, ali ga je ono dovoljno usporilo da prođe bez povreda. On se leči u obližnjoj bolnici zbog nekoliko modrica, ali se očekuje brz oporavak.

Jedna od komšinica koja je, navodno, radila kao lekar u lokalnoj bolnici, pružila mu je prvu pomoć.Kada je majka stigla, dečak joj je  rekao: “Mama, samo sam hteo da idem na šetnju”.

SKANDALOZNA IZJAVA UŽIVO NA HRT: U nedelju sledi oluja svih oluja! (VIDEO)

Očevidci tvrde da pre nego što je pao, dečak zvao svoju majku i tražio da mu oprosti i obećavajući da će se bolje ponašati u budućnosti. Policija je pokrenula istragu o incidentu, ali još nije komentarisala svoje nalaze.

(Dnevne.rs/Srbija Danas/Izvor: Daily mail)