KOMŠIJE JE PRETUKLE I ŽIVU SAHRANILE: Nina (57) je ležala u SVOM GROBU i slušala JEZIVE reči onih koji su je zatrpali

Ukrajina

Foto: Printscreen

Osumnjičeni za pokušaj ubistva su uhapšeni i pokrenuta je istraga

Žena iz Ukrajine je ustala iz groba nakon što su je pijane komšije navodno pretukle i živu sahranile, prenosi britanski Mirror izveštaj lokalne televizije.

Navodi se da je Nina Rudčenko (57) iz sela Marjansk u Poltavskoj oblasti zadobila teške povrede kada su dvojica braće starosti 27 i 30 godina upala u njenu kuću, pa je tukli bejzbol palicom i mučili dok se nije onesvestila.

PROČITAJTE JOŠ

LjUDI SU U SUZAMA NAPUŠTALI SALU: Kako je izgledala svetska premijera filma “Dara iz Jasenovca”

Onda su je odvukli do groblja, polili je vodom po licu da je probude, naterali da iskopa raku i rekli joj da legne licem nadole.Žena je lokalnim medijima ispričala kako su je zatrpavali dok je šakama pokušavala da zadrži mali džep vazduha.

– Smejali su se i pričali kako će mi pobiti porodicu. Kada su završili upitali su se da li sam mrtva i otišli – ispričala je Nina za televiziju NTN.

Spasla, kako kaže, zahvaljujući tome što je grob bio izuzetno plitak pa je i pored svega kroz šta je prošla uspela da se iskopa i dopuzi do kuće gde je odmah izgubila svest. Sledećeg jutra na podu ju je našla sestra Ljudmila Gura.

– Krv i modrice su joj bili preko celog lica. Bilo je crno i otečeno, jedva sam je prepoznala – priseća se Ljudmila.

Žrtva je odmah prebačena u bolnicu, a prema nalazima hirurga Oleksandra Klimčuka, imala je potres mozga, prelome vilice i nosa, dok joj je celo telo bilo u modricama.

Osumnjičeni za pokušaj ubistva su uhapšeni i pokrenuta je istraga. Na saslušanju su pričali kako su bili pod dejstvom alkohola, akako kažu iz policije, moguće je da će biti optuženi i za otmicu.

Ako budu proglašeni krivim, braću čeka do 10 godina zatvora.

 

Dnevne.rs, Novosti mirror.co.uk