KOLAPS NA AUTOPUTU: Novčanice “padale sa neba”, vozači zaustavili automobile da bi uzeli svoj “deo kolača” (VIDEO)

novac

Foto: Youtube printscreen/WSB-TV

“Ko ih pronađe, njegove su”, znali smo kao deca da obznanimo svoja “prava” na izgubljene predmete.

Ovde je reč o događaju koji ponekad sanjamo. Ovako nešto se retko kada desi u realnosti, ali se dogodilo nekim vozačima u oblasti Atlante.

U video klipu se mogu videti novčanice koje lete unaokolo i vozači koji se zaustavljaju ne bi li ponešto pokupili. Ne, ovo nije neki “rijaliti šou”…

Po WSB Radiju, novac nije obezbedio neki dobrotvor već on potiče iz blindiranog vozila koje se kretalo na auto-putu, kada su se bočna vrata otvorila, a hiljade novčanica se našlo u vazduhu.

Naravno, ovakva prilika se ne propušta, pa su se brojni automobili zaustavili da bi vozači uzeli svoj “dio kolača”. Naravno, uskoro se formirala dugačka kolona, ali nije bilo incidenata niti povređenih.

Policija procenjuje da je oko 175.000 dolara završilo na putu. Naravno, objavljeno je da oni koji su pokupili “keš” ne mogu da ga zadrže, već su obavezni da ga vrati kompaniji koja vrši prevoz novca.

Međutim, po anketi koju je sprovela WSB-TV 2 Atlanta, gotovo 70 odsto upitanika smatra da ljudi treba da zadrže novac. “Ko pronađe, njegovo je”…

Inače, dok je policija stigla na lice mesta, većina vozila je otišla. Pogledajte kako je to izgledalo!

 

(Dnevne.rs/Izvor: Srbija Danas.com)