KINEZI TRAŽE OBJAŠNJENJE OD AMERIČKE VLADE! Gde ste tačno sleteli? Na Mesecu nismo pronašli nikakve ljudske tragove!

sletanje

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Vodeći funkcioneri Kineskog svemirskog programa prošle nedelje su izrazili skepticizam da se američki odlazak na Mesec ikada dogodio, prenosi Beijing Daily Express.

Više od 2.000 visokih funkcionera Komunističke partije Kine potpisalo je prošle nedelje peticiju, tražeći objašnjenje od američke vlade o američkom sletanju na Mesec, i to nakon što su se pojavile sumnje da se sletanje misije Apolo na Mesec nikada nije dogodilo.

Ove optužbe pojavile su se nakon nedavne analize slika snimljenih iz kineske sonde Chang’e-4, koja navodno nije pronašla tragove američkog iskrcavanja na Mesec.

Nekoliko visokih članova Komunističke partije Kine čak je javno izjavilo da su ovi najnoviji nalazi nedvosmisleni dokazi da je sletanje na Mesec bila ” pažljivo razrađena obmana da se ceo svet zavara o sposobnostima američkog svemirskog programa”.

JASNA (41) UBIJENA ISPRED KUĆE U SUBOTICI! Pronađena u lokvi krvi nasred ulice, KOMŠIJE OTKRILE ŠTA SU POSLEDNJE ČULE

Bao Tong, bivši visoki funkcioner Komunističke partije Kine otvoreno je kritikovao svemirski program Apolo, nakon što snimci kineske sonde Chang’e-4 nisu pokazale nikakav dokaz o američkom sletanju na Mesec.

Najveći ruski astrofizičar Juri Ignatievič Mukin takođe je prošle nedelje javno izjavio kako tvrdi da je ruska vlada “oduvek bila svesna situacije od ranih 1970-ih”.

HRVATSKA POSLALA VOJSKU NA KOSOVO! Biće smešteni u Uroševcu, a ovo je njihova misija

Sve te optužbe su teoretičarima zavere dale vetar u leđa. Oni veruju da je predsednik Ričard Nikson stavio na dnevni red lažni program “Apolo” kako bi zavladao SSSR-om u svemirskoj trci i na kraju, u trci nuklearnog naoružanja, s ciljem uništenja SSSR-a.

(Dnevne.rs/Izvor: dnevno.hr)