JURILI SU 270 NA SAT: U jednom momentu jedan motociklista je poginuo, a njegov prijatelj sve zabeležio kamerom (VIDEO)

brzina

Foto: printscreen/youtube

Ovaj video objavila je policija u Engleskoj kao upozorenje motociklistima. Trominutni snimak pokazuje kako motociklista neumoljivio putevima “goni” svog dvotočkaša, usput vozeći i brže od dozvoljenog, a jednom je dostigao i neverovatnih 273,5 kilometara na sat!

Čovek vozi po lepom, sunčanom danu, pretičući i obilazeći vozilo za vozilom. Povremeno, drugi motociklista pojavi se u kadru pre nego što se ponovo izgubi iz vida čoveka koji snima.

Policija je drugog motociklistu identifikovala kao prijatelja snimatelja. On je i snimio nesreću koja se dogodila, kada je njegov prijatelj udario u zadnji desni deo automobila. Motociklista je odbačen u desnu traku, a malo je falilo da na jega naleti kombi. Vozač je dao migavac da će krenuti u preticanje, da li to motociklista nije video ili nije video na vreme, utvrdiće policija.

 

[adsenseyu4]

Merač brzine snimatelja pokazivao je u trenutku nesreće skoro 145 kilometara na sat.

Policija je potvrdila da je motociklista preminuo, izvestio je Plymouth Herald. Organi reda su takođe potvrdili da je to bila najbrža vožnja ikada zabeležena u toj oblasti, a motociklista je dobio uslovnu zatvorsku kaznu.

Pogledajte video i ključni trenutak nesreće na 3:07:

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor:irishmirror.ie)

 

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]