Još jedna velika tragedija za “Prodidži”: Nakon Kitove smrti preminuo čovek koji je bio njihov najbolji prijatelj! (FOTO)

Banja

Foto: Dnevne.rs

Još jedna tragedija zadesila je čuveni bend

Samo nekoliko nedelja nakon šokantnog samoubistva frontmena i pevača grupe “Prodidži” (The Prodigy) Kita Flinta (49), čuveni bend pogodila je još jedna velika tragedija.

Kako je objavljeno na zvaničnim stranama benda na društvenim mrežama, čovek kojeg su zvali Kon, a koji je uvek bio uz preminulog pevača, kao i uz ceo bend, na svim mogućim turnejama i nastupima, preminuo je.

Svi članovi benda su veoma pogođeni povom vešću, budući da je Kon bio njihov anđeo čuvar. Kon im je pomagao uvek oko svega i bio je senka koja je pratila svakog ponaosob, trudeći se da ih sve drži na okupu.

Posebno je bio vezan za Kita Flinta, pa mnogi spekulišu da mu je srce puklo za najboljim prijateljem.

– Počivao u miru, Kon. Uvek si nam čuvao leđa i pazio nas godinama, izvlačio si nas iz mnogih situacija na turnejama, bio si istinski predivan čovek, u stvari – bio si Supermen

Ljudi koji te poznaju znaće o čemu govorim – napisano je na Tviter profilu grupe. – Iznad svega, bio si najlojalniji prijatelj svima nama…

Iskreno ćeš nam nedostajati i nikada te nećemo zaboraviti, brate naš. Šaljemo svoju ljubav Džejn i porodici. Prodidži momci – dodato je u narednoj objavi.

Nije poznato kako je Kon preminuo niti koliko je tačno imao godina.

Pozadina brutalnog zlostavljanja: Otkriven RAZLOG zbog kog je Đorđe pretukao Ivanu?!

Ovo je još jedan veliki udarac za legendarni bend, koji je pre samo mesec dana izgubio svog najvažnijeg člana.

Kit Flint pronađen je mrtav 4. marta u svojoj kući u Engleskoj, nakon što je sam sebi oduzeo život, a vest je šokirala milione fanova širom sveta.

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)