JEZIVO PREDSKAZANJE: Očekuje nas VATRENI PAKAO u kome će nestati SVET (VIDEO)

Foto>: Dnevne.rs/pixabay

Foto>: Dnevne.rs/pixabay

Stručnjaci kažu da će sve nestati zahvaljujući vatrenom zagrevanju Sunca, koje su nazvali “vatreni pakao”

Već godinama unazad slušamo kako se Zemlja sprema na “samouništenje”. Evidentne su klimatske promene koje sve remete, te prirodne katastrofe koje pokazuju da ništa nije u balansu, već totalno suprotno. Ništa nije kako treba, kažu stručnjaci.

[adsenseyu4]

Ovo su njihova najnovija predviđanja. Stručnjaci kažu da će sve nestati zahvaljujući vatrenom zagrevanju Sunca, koje su nazvali “vatreni pakao”.

– Sunce je sada velika žuta lopta. Pre nego što bude umrlo, postaće crveno. Naravno, rodiće se neka druga zvezda nalik njemu, ali za nas to znači, kraj života – kažu i navode da su čak pronašli dokaze da je pre pet milijardi godina postojala zvezda identična našem Suncu.

Da bi nam približili uvid u našu budućnost, naučnici su radili na istraživanju jedne zvezde koja je udaljena 208 svetlosnih godina od nas i oko koje kruži “mrtva” planeta. U dalekoj prošlosti, ta zvezda je bila kao naše Sunce.

– Tvrdim da će za pet milijardi godina Sunce biti 100 puta veće! Ta promena spaliće sve na našoj zemlji, a našli smo dokaze da se ovo ponavlja u svemiru na svakih 5 milijardi godina – rekao je profesor Desin koji je radio na ovom istraživanju.

Okej, mi smo vam malo uprostili celu priču, ali poenta je jasna. Sve će se spržiti zbog vreline Sunca. Doduše, mi ne moramo o tome da brinemo ako su predviđanja tačna.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]