JEZIVO: Petogodišnji dečak iz Srbije pronađen mrtav u Nemačkoj (INFO)

decak

Foto: Straelen Polizei

ŠTRELEN, NEMAČKA – Telo je pronađeno u bazenu oko kog se nalazi ograda visine od 2,10 metara, a i dalje nije jasno kako je dospeo unutra.

Filip (5) je u 15.30 časova u utorak popodne proglašen nestalim, prema izjavama policije. Dečak je šest dana pre toga sa svojim roditeljima i svojom braćom i sestrama došao u Nemačku iz Srbije. On je u utorak viđen zajedno sa ostalom decom iz jednog azila na teritoriji nekadašnje škole, a nakon toga je nestao!

Prema izjavama policije, njegovo beživotno telo pronađeno je u bazenu na teritoriji nekadašnjeg školskog doma. Oko bazena se nalazi ograda visine od 2,10 metara i i dalje nije jasno kako je dospeo unutra. Roditelji su u 17 časova prijavili da im je dete nestalo. Petogodišnjak je patio od epilepsije i nije govorio nemački jezik. I dalje ne mogu da isključe mogućnost da je došlo do smrti usled epileptičnog napada, piše Bild.

Veliki broj policajaca i vatrogasaca je u utorak tražio dečaka. Policija je angažovala i pse tragače. Helikopteri i kamere koje registruju toplotu su pretražile celo područje. Čak su i ronioci istraživali obližnje vodene površine, ali su ipak stigli prekasno.

[adsenseyu4][adsenseyu4]

(Kurir)