JEZIVO: Došli smo pred Vanginu kuću, a onda je ona uperila prst u mog supruga i rekla …

PROROCICA

Foto: Youtube printscreen / cweet Xcape

Baba Vanga bila je najpoznatiji prorok na našim prostorima. Svi su joj dolazili, ali obični ljudi bili su njena najvernija publika.

Ona im je večno davala nadu i pomagala im u najtežim trenucima u životu – svojom blagošću i rečima utehe.

“Došli smo pred Vanginu kuću, a prizor nas je potpuno izbezumio. Čovek je bio na čoveku.

Neki su čak sedili na madracima jer nisu mogli da dočekaju svoj red za ulazak kod proročice pa bi se na madracu odmarali,” priseća se žena iz Makedonije koja je Vangu posetila sedamdesetih godina sa suprugom.

MONAHINJA MAKRINA ZNA ŠTA NAS ČEKA?! Srpkinja tvrdi da joj se u snu javio blaženopočivši patrijarh Pavle i otkrio nadolazeće događaje (VIDEO)

Doktori su im rekli da nikad neće imati dece. Ali oni nikad nisu izgubili veru.”Bilo je leto, a temperature su još više umarale ljude koji su čekali. Ipak, niko nije hteo da reskira i skloni se iz reda.

Ko zna kad bi opet dobili ovakvu priliku da se ovoliko približe živom proroku.Čekali su satima, a nekad bi i prespavali samo da vide Vangu,” svedoči žena. Ona sama je bila uporna. Njen suprug nije verovao u Baba Vangine moći.

“Ma to je glupost, ne pada mi na pamet da idem kod te Bugarke,” rekao joj je suprug, piše 24sata.hr. Ipak, došli su. Vanga je posebno oštra bila prema onima koji su sumnjali u nju. Izašla je iz kuće i obratila se paru:

“Uperila je prstom u mog supruga, a okupljeni narod se zaledio,” prepričava žena te nastavlja: “Celim putem prema meni si psovao. Sram te bilo. Zašto si dolazio ako ne veruješ? Odgovor na tvoje pitanje je: Ne, nećete imati decu!” Njihova sudbina zaista je bila zacrtana. Nikad nisu imali dece.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)