JEZIVA ISPOVEST HOLIVUDSKOG GLUMCA: Oca i mene silovao je moj deda

Foto: tanjug/AP

Foto: tanjug/AP

Britanski glumac Tim Rot već je u prošlosti otvoreno govorio o tome da je kao dete bio zlostavljan, ali sada je u intervjuu za “Guardian” otkrio identitet svog zlostavljača.

Naime, Rot je pre skoro dvadeset godina režirao film “The War Zone”, u kom je akcenat stavio na dečaka kog zlostavlja otac, zbog čega su mnogi pretpostavili da je glumca inspiraciju za scenario našao u sopstvenom iskustvu. Međutim, to ipak nije bio slučaj.

– Moj otac je pretrpeo zlostavljanje kao dete. On je bio zlostavljano dete. Imao je užasno detinjstvo, zbog čega je ovu temu shvatao veoma ozbiljno – rekao je Rot u nedavnom intervjuu.

– On je bio zlostavljan i ja sam bio zlostavljan. Ali ono od čega je čitav život zazirao desilo se i meni. Mene je zlostavljao njegov zlostavljač, koji je bio njegov otac.

On je bio prokleti silovatelj. Ali niko nikada nije reč rekao o tome, jer niko nije znao šta treba da uradi. Zbog toga sam snimio film “The War Zone” – objasnio je Rot.

KOLINDA SE IZBLAMIRALA ZA SVA VREMENA NA DODELI PEHARA: Makron i Putin ne mogu da se suzdrže i padaju od smejanja (FOTO)

(Dnevne.rs /Izvor:S.A.,Blic.rs)