JEZIVA ATMOSFERA MOGLA JE DA NASLUTI TRAGEDIJU: Josip okačio snimak 8. rođendana svog deteta, pa bacio mališane sa sprata (FOTO)

ubica

Foto: Facebook/ Josip Rođak

Hrvatsku i region šokirala je ovog jutra vest da je otac Josip Rođak bacio četvoro dece uzrasta od 3, 5, 7 i 8 godina sa prvog sprata kuće na u Pagu. Tom prilikom dve devojčice su zadobile teške povrede, a jedna od njih je u komi.

Dok istraga ne otkrije kako je došlo do ovog strašnog zločina, čitaoci komentarišu ovaj čin i slažu se da tako nešto može da počini samo čovek monstrum, koji ne zaslužuje da ima decu.

Josip Rođak, koji je počinio ovaj strašni zločin, na svom Fejsbuk profilu objavljivao je fotografije svoje dece i supruge, a najviše dominiraju fotografije sa dečijih rođendana.

Na njima se vide nasmejana dečica ispred kojih je rođendanska torta, dok su na nekima i sa dedom.

Pre samo nedelju dana, Rođak je na Fejsbuku podelio snimak sa 8. rođendana ćerke Ane Marije, na kojem se čuju deca kako pevaju “srećan rođendan”, a li cela atmosvera je nekako sumorna, kao da se naslućuje neko zlo.

Čitaoci su u komentarima osudili ovakvog oca, nazvali ga raznim pogrdnim imenima i uputili mu salvu uvreda.

Smeće jedno“, “Gad i monstrum“, “Treba te vezati za banderu i bejzbol palicom ti lomiti kost po kost u telu da umređ u bolovima dok ti pred očima visi slika dece“, samo su neki od komentara koje su ostavili besni čitaoci.

DVOJE MALIŠANA TEŠKO POVREĐENO: Ovo je otac koji je bacio ČETVORO DECE KROZ PROZOR (VIDEO)

– Molim da se ovo OTAC izbriše i napiše ovo je ĐUBRE koje je povredilo decu – napisala je jedna čitateljka.

Foto: Facebook/ Josip Rođak

Sudeći prema njegovom Fejsbuk profilu, monstrum je voleo i pokojnog pevača Šabana Šaulića, čije je pesme takođe šerovao, a posebno sa poslednjeg nastupa pre nego što je poginuo.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)