JEDAN OD NAJPOZNATIJIH HOLIVUDSKIH PAROVA, razgleda Evropu kao OBIČNI TURISTI

odmor

Foto:Printscreen/instagram

Dženifer Aniston i Džastin Tero su u poslednje vreme u žiži javnosti, više nego inače, a sve to zbog razvoda Breda i Anđeline Žoli. Očigledno su poželeli da malo pobegnu i da putuju kao “normalni ljudi”…

Glumica Dženifer Aniston (47) i njen suprug, glumac Džastin Tero (45), zapaženi su “u maskama” na ulicama Berlina u Nemačkoj.

[adsenseyu4]

Bilo je očigledno da žele da uživaju u svojoj privatnosti, jer su oboje nosili naočari za sunce, Džastin je imao kačket, a Dženifer šešir i veliki šal. Naravno, kako su oboje velike holivudske zvezde, nisu mogli da prođu baš kao obični turisti, jer su ih fanovi primetili i uspeli su da ih uslikaju.

Ipak, oni su uspeli da uživaju u romantičnom izletu, dok su slikali znamenitosti kao pravi turisti i vozili se javnim prevozom.

Mnogi su nagađali da će razvod Breda Pita i Anđeline Žoli narušiti bračnu sreću glumačkog para, ali oni izgledaju srećnije nego ikada.

Nedavno je Dženifer izjavila da je Džastin prava osoba za nju.

– Sve što znam je da se osećam bitno i potpuno obožavano, bez obzira na to u kom sam stanju. Ne postoji ni jedan deo mene koji mi je neprijatno da pokažem. To izvlači najbolje iz mene, jer mi je toliko stalo do njega. On je tako dobra osoba. Boli me samo kad pomislim da njega nešto povređuje – rekla je ona.)

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /BlicŽena.rs /Dailymail.co.uk)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]