JAVNO TRAŽI MUŽA: Imam 56 godina i tražim muškarca koji voli svoju majku, ali ne živi sa njom! (VIDEO)

posao

Foto: Printscreen/ youtube/ A Man For Ann – Cab Ad

Uspešna poslovna žena, oslobodivši se tereta tuđih mišljenja u potrazi za srodnom dušom, odlučila je da svoje marketinške sposobnosti upotrebi za “promociju” nečeg posebnog – sebe.

En Kutbil Lenejn je tri i po decenije promovisala luksuzne apartmane na Menhetnu, a danas radi kao samostalni agent Daglas Eliman nekretnina, a svoj poslovni uspeh doslovno želi da “prekopira” i na ljubavno polje.

Lenejn, koja trenutno prodaje kuću Brusa Vilisa, predstavila je svoje karakteristike na isti način na koji to čini sa nekretninama koje prodaje:

“56 godina, fit, traži brak sa slobodnim gospodinom koji voli svoju majku – ali ne živi s njom”.
Ona se dala u potragu za srodnom dušom snimivši i oglas sa kreativnim nazivom “A Man for Ann” (muškarac za En) u kojem, između ostalog, kaže:

Uspela sam da prodam milijarde dolara vredne njujorkše nekretnine, ali jedna stvar u kojoj nisam uspela, jeste da nađen divnog, slobodnog, razvedenog tatu da se ponovo udam”.

Lenejn je razvedena 15 godina i dugo je pokušavala da pronađe srodnu dušu preko specijalizovanih sajtova, ali bez uspeha, tako da se sada odlučila na ovaj “veoma hrabar potez”,piše Blumberg.

Dođete u određene godine kada prestanete da brinete o tome šta drugi misle i to je veoma oslobađajuće“, rekla je En Kutbil Lenejn.

   

Dnevne.rs, bizlife.rs