“JA SAM GA RODILA, JA ĆU GA I UBITI”: Otkrivene nove pojedinosti JEZIVOG UBISTVA trogodišnjeg dečaka (INFO)

ubistvo

Foto: Facebook / Chiara Rojnic

Iz dana u dan otkrivaju se novi detalji koji su prethodili stravičnom ubistvu trogodišnjeg dečaka Denisa Pašića, kojeg je zadavila vlastita majka uz pomoć prijateljice, četrnaestogodišnje devojčice iz pulskog popravnog doma. Nakon što su dete zadavili bacili su telo u more, a majka Kijara Pašić (32) pokušala je da zavara policiju tvrdeći da se Denis izgubio.

Očito do ovog svirepog ubistva ne bi ni došlo da su odgovarajuće službe reagovale. Naime, Kijara Pašić je dugo zanemarivala dete, a iz stana se čuo gotovo danonoćno plač deteta. Navodno je govorila “ja sam ga rodila, ja ga mogu i da ubijem”, a u stan su stalno dolazili muškarci jer je Kijara na internet portale za druženje stavljala provokativne fotografije.

Stravični plan Kijara i njena maloletna prijateljica skovale su uz pomoć sitnog kriminalca Ademija Burime. Navodno je majka odlučila da ubije sina jer je želela da otputuje u Makedoniju kako bi se tamo bavila prostitucijom.

GOCA BOŽINOVSKA OSTALA BEZ STANA: Sudski IZVRŠITELJI banuli na vrata, INVESTITOR pobegao iz zemlje

Očito je sve dobro isplanirala, a nakon što je sina udavila pokrila ga je čaršavom i odnela na pustu plažu, gde je telo bacila u vodu. Sve vreme uz nju je bila trinaestogodišnja devojčica koja je samo ćutala, a Kijara je na kraju hladnokrvno policiju odvela na mesto gde je završio nesrećni dečak.

(Dnevne.rs/Srbijadanas.com/Izvor:Novosti)

 

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]