IZNENADIĆE VAS REČI OVOG RIBARA O PUTINU: Skuvao je riblju čorbu i ponudio predsedniku, a onda doživeo NEŠTO NEVEROVATNO! (VIDEO) (FOTO)

rucak

Foto: Tanjug

Ruski predsenik Vladmir Putin i premijer Dimitrij Medvedev proveli su subotu kao “obični” ljudi. Prizori zabeleženi u Novgorod regiji u centralnoj Rusiji, poput ručavanja sa lokalnim ribarom na ostrvu Lipno dugo će se pamtiti

Tokom njihovog puta na jezero Ilmen, političari su ručali sa lokalnim ribarom koji je u čast ove posete, najvišim ljudima u državi ugrejao ognjište i skuvao riblju čorbu.

[adsenseyu4]

Lideri su ostali na večeri i više od sat vremena pričali sa dobrim čovekom. Međutim, i tu priliku je predsenik Rusije iskoristio da sasluša glas običnog čoveka i brige ribara oko registracije brodova, ribolovu i naučnom progresu u toj oblasti.

Foto: Tanjug

“On je tako jednostavan čovek, i više nego što možete da zamislite. Uvek zna šta treba da kaže – običan je, elegantan i to u nekom prelepom vidu. Zna da sasluša čoveka i kako da razgovara sa svakim – nimalo uobražen, niti opijen moći koju ima.

[adsenseyu1]

Govori jasno i tako da ga svako razume”, rekao je ribar Ivan Piriv i podelio svoje impresije o ruskom lideru za RIA Novosti. On je dodao da su svi u malom mestu bili veoma srećni zbog dolaska Putina i Medvedeva jer su imali priliku da razgovaraju sa njima. Lideri su obećali da će pomoći meštanima da reše probleme sa kojima se trenutno suočavaju.

Tan2016-9-10_203441546_2_1024x665

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

Oni su posetili i crkvu Sveti Nikola smeštenu na ovom ostrvu, koja je sagrađena davne 1292. godine i uspešno očuvana do današnjeg dana. Ono što je posebno interesantno u vezi sa njom, jeste da se do nje može doći samo čamcem.

[adsenseyu1]

Vladimir Putin, stigao je na Lipno ostrva, gde se sastao sa Medvedevim. Prema ranijim navodima sekretara Dmitri Peskova iz kabineta ruskog predsednika saopšteno je da su se dva zvaničnika sastala na ovom ostrvu kako bi proveli vikend zajedno uživajući u prirodi.

Foto: Tanjug

(Dnevne.rs /Izvor: Sputnjik)

[adsenseyu2]