IZJAVA BILA KLINTONA RAZBESNELA SRBIJU: Ratovi u BiH i na KiM protiv Srba najvažnije što sam uradio!

jugoslavija

Foto: Printscreen/instagram

Klinton, koji je bio na poziciji predsednika SAD u vreme rata na prostoru bivše Jugoslavije, poželeo je da se Memorijalni centar u Potočarima proglasi svetim mestom

Bil Klinton kaže da je rat koji je poveo u BiH, a kasnije i na Kosovu bilo nešto od najvažnijih stvari koje je uradio dok je bio na poziciji prvog čoveka SAD.

On je rekao da je rat koji je poveo u BiH, a kasnije i na Kosovu bilo nešto od najvažnijih stvari koje je uradio dok je bio na poziciji prvog čoveka SAD. Zadovoljan je što je BiH i 20 godina kasnije mirna zemlja, blizu članstva EU, učesnik mirovnih misija…

NOVA POBEDA SRBIJE! Još jedna država POVUKLA PRIZNANJE Kosova

„Ja sam zahvalan za sve to. Ali rat koji sam ovde poveo kao predsednik tada, i kasnije na Kosovu bilo je nešto od najvažnijih stvari koje sam uradio“, rekao je Klinton zažalivši, ipak, što je bilo potrebno tako dugo vremena da se postigne jedinstvo.

1999

Foto: Tanjug

Klinton, koji je bio na poziciji predsednika SAD u vreme rata na prostoru bivše Jugoslavije, poželeo je da se Memorijalni centar u Potočarima proglasi svetim mestom.

(Dnevne.rs/Izvor: Espreso.rs, Mediji)

2 Comments on "IZJAVA BILA KLINTONA RAZBESNELA SRBIJU: Ratovi u BiH i na KiM protiv Srba najvažnije što sam uradio!"

  1. (De)Bil Klinton, vodeći zločinac ratova u BiH i KiM, tj. Srbije protiv Srba pripisuje sebi kao najveće uspehe, da li kao rušitelj ili zločinac. Pre je zločinac. To nije znao(?)ΛV, pa je otrčao na skute Bilu Klintonu, šepureći se kao da je uhvatio Boga za mu*a, a još njegovo zlo da bude veće, poklonio je fondaciji Klintonovih tri miliona dolara za predsedničku kampanju Hilari Klinton. Izgleda gledao je sve to neki od Svevišnjih, pa je ona izgubila izbore, a naše poklon pare odneo vetar. Želja za uspeh ne bira sredstva, najmanje humana.

  2. VUCICEV DRAGI PRIJATELJ , SRAMOTA

Comments are closed.