IZGUBILA BITKU: Porodica bivšeg vozača “Formule 1” Mihajla Šumahera je očajna

formula

Foto: printscreen/youtube

Porodica Mihaela Šumahera izgubila je u petak bitku koju je vodila poslednjih godina.

U pitanju je tužba protiv jednog nemačkog časopisa koji je nesreću Mihaela Šumahera iskoristio za plasiranje priča o njegovoj porodici.

“Die aktuelle” je 2015. godine objavio naslovnu stranu s fotografijom Mihaelove supruge i naslovom “Korina Šumaher – nova ljubav je čini srećnom”. Međutim, priča je zapravo bila o njihovoj ćerki Đini Mariji Šumaher i tome kako je pronašla novog momka. Porodica Šumaher je odlučila da tuži pomenuti list jer su smatrali da je on doveo u zabludu čitaoce i ostavio utisak da je reč o prekidu Mihaela i Korine.

 

[adsenseyu4]

Korina je na sudu tražila odštetu od 50.000 evra, ali je u petak sud u Hamburgu odbacio tužbu i u obrazloženju naveo kako naslovna strana nužno ne navodi ljude na razmišljanje da je Korina ostavila Mihaela i našla novu ljubav.

Porodica Šumaher od decembra 2013. godine i nesreće u francuskim Alpima pokušava da Mihaela u potpunosti izoluje od javnosti. Nemački mediji često izlaze u javnost sa novim informacijama, a zbog nekih od njih Šumaherovi su podigli tužbe.

formula

Foto: Instagram/Mihael Šumaher

Jedna od njih je protiv časopisa “Bunte” koji je objavio informaciju da “Mihael može da hoda”. Porodica Šumaher je tražila 100.000 evra odštete, a presuda će biti donesena 5. maja.

(Dnevne.rs/Izvor:Kurir.rs)

 

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]

1 Comment on "IZGUBILA BITKU: Porodica bivšeg vozača “Formule 1” Mihajla Šumahera je očajna"

  1. X29u1X Say, you got a nice article.Really thank you! Will read on

Comments are closed.