ISPOVEST HANKE PALDUM O NESREĆI NA UKLETOM DRUMU: Videla sam znak sa neba. Krst me spasao!

pevacica
Ne mogu da verujem da sam se i ja sudarila na tom ukletom auto-putu, gde su stradali moji kolege, Emir Hadžihafizbegović, Toše Proeski i glumica Dolores Lambaša. Ne znam šta je s tim putem, ali to nije normalno, rekla je pevačica

Bosanska ševačica Hanka Paldum doživela je saobraćajnu nesreću na auto-putu za Zagreb prošlog meseca, bez povreda iako je automobil totalno uništen.”Ne znam što me nateralo da skrenem u ogradu. Nisam tražila muziku na radiju niti sam kopala po stvarima na suvozačevu sedištu, nego sam gledala kamo vozim.

NAJMANJE PET SMRTNIH SLUČAJEVA JE POVEZANO S TIM PROBLEMOM: Vazdušni jastuci u nekim modelima automobila mogu da eksplodiraju!

Pala mi je koncentracija i odjednom sam videla kako mi auto udara u levu ogradu, zatim u desnu pa sam se dva puta okrenula”, ispričala je to pevačica.

Nesreću je doživela na auto-putu A3, kraj mesta Križ u blizini Ivanić-Grada. Išla je u Zagreb, dogovarati detalje o svom koncertu koji će početkom aprila imati u KD Vatroslav Lisinski.

[adsenseyu4]

“Hvala Bogu da me čuvao. Ne mogu da verujem da sam se i ja sudarila na tom ukletom auto-putu, gde su stradali moji kolege, Emir Hadžihafizbegović, Toše Proeski i glumica Dolores Lambaša. Ne znam šta je s tim putem, ali to nije normalno. Videla sam znak Križa i kad bolje razmislim, to je bio neki znak s neba”, smatra Paldum.

Mesto gde su poginuli Dolores i Toše
Mesto gde su poginuli Dolores i Toše

Dodaje da ju je to asociralo na krst na grobu, ali Bog ju je ipak čuvao.”Nisam vozila brzo i bila sam vezana. Izašla sam iz smrskanog auta i odmah se zaustavio muškarac koji me pitao treba li mi pomoć.

[adsenseyu1]

 

Ma kakva pomoć, ja sam imala osećaj da sam se parkirala, a ne napravila saobraćajku”, rekla je Hanka.

(24sata.hr)