IRSKA PROROČICA: Bog će u naredne tri godine pokazati čuda nezamisliva s naučne tačke gledišta

voda

Foto: Pixabay.com

Bog će u naredne tri godine pokazati čuda nezamisliva s naučne tačke gledišta, tvrdi izvesna irska proročica koju nazivaju Marija od Božjeg milosrđa

Papa Benedikt XVI je poslednji pravi papa, a papa Franja je lažni prorok koji vodi katolike u propast, napisala je irska proročica koja sebe naziva Marija od Božjeg milosrđa u „Knjizi istine“, koju je kler Rimokatoličke crkve u Hrvatskoj dočekao na nož.

U kontroverznoj „Knjizi istine“, koja je predstavljena prošlog vikenda u Splitu i Zagrebu, ta Irkinja tvrdi da prima poruke od svetog trojstva, Isusa i Bogorodice lično, i da je poslata u hitnu i svetu misiju spasenja svih duša da upozori svet na drugi Hristov dolazak i na apokalipsu u koju srlja katolička crkva

Proročica iz Dablina kaže da će se čuda koja će Svevišnji napraviti u naredne tri godine suprotstaviti svakom ljudskom promišljanju, naučnoj spoznaji i iskustvu.

Zemlja, Sunce i Mesec „proizvodiće veoma neuobičajene spektakle i mnogi će znati da su oni jedino mogući Rukom Božjom. Ova Čudesa će se događati kroz razdoblje od tri godine i dogodiće se s razlogom“, navodi se u knjizi.

OKARAKTERISALA HRVATSKU U PAR REČENICA: Surovo iskrena Mira Furlan

U ta čuda spadaju tragedije koje će biti otklonjene na način koji nije moguć sa stanovišta nauke. Uslediće veliki znaci na nebu, kretanje Zemlje i boja povezanih s prirodom. „Ne bojte se ovih Čuda, jer ona su dar od Boga“, poručuje proročica iz Dablina.

U knjizi se takođe navodi da se proročica iz Dablina ne potpisuje jer joj je rečeno da je važna božanska poruka, a ne ona, a sva proročanstva koja navodno prima potpisana su sa „Vaš Isus“, „Vaša ljubljena Majka Spasenja“ i slično.

Knjiga je razgrabljena u Hrvatskoj, a iz crkvenih krugova oglasio se jedino dubrovački biskup Mate Uzinića, koji je rekao da tzv. „Knjiga istine“ nije ništa drugo osim laž kojom otac laži, Sotona, želi da zavedei i zavodi vernike.

(Dnevne.rs /Jutarnji)

2 Comments on "IRSKA PROROČICA: Bog će u naredne tri godine pokazati čuda nezamisliva s naučne tačke gledišta"

  1. Kaj taj Bog, su ti koji imaju već one black project tehnologije, za koje ni ne znamo i rade umjetne poplave i potrese, i to se sad već zove Bog. Nešto mi sve miriši na to…

Comments are closed.