Instagram influenserka bacala stolice sa 45. sprata nebodera (VIDEO)

stolica

Foto: printscreen/youtube

Kako je preneo list San, Zoia je bacila dve stolice sa nebodera u Torontu u jutarnjim satima i one su sletele u blizini glavnog ulaza u zgradu. U to vreme obično ima ljudi na ulicama i mnogo saobraćaja, pa je sreća da niko nije povređen.

Devojka koja je optužena za ugrožavanje života i imovine, predala se policiji nakon što je snimak na kom se vidi njen postupak koji je nazvan “idiotskim” postavljen na društvene mreže.

“Nije to bila samo šala. To je bilo krajnje neodgovorno ponašanje koje je moglo da izazove ozbiljne povrede i smrt”, rekao je gradonačelnik Toronta Džon Tori.

Sa Instagram profila koji je najverovatnije povezan sa devojkom koja sebe opisuje kao influenserku, upućeno je izvinjenje:

“Izvinjavam se svima koje je moj postupak uvredio.Iskreno se kajem i prihvatam odgovornost. Niko nije povređen i zato prestanite da me uznemiravate. Mislila sam da su Kanađani fini, ali to nije istina… I ovde je toliko hladno, odlazim odavde”, navedeno je na profilu.

Nakon kratkog pojavljivanja na sudu, Zoia je puštena uz kauciju od 2.000 dolara i na sudu će se ponovo pojaviti 22. marta.

(NE)OČEKIVAN PERFORMANS: Pogledajte šta JK stavlja sebi u usta, a potom… (FOTO)

Njen advokat je rekao da ju je sramota zbog ono što se desilo i da bi volela da se ništa od toga nije dogodilo.

“Naravno, ona nikada ne bi želela da neko bude povređen”, rekao je on.

(Dnevne.rs/Izvor: B.92)