INCIDENT NA FINALNOJ UTAKMICI: Evo ko su devojke koje su PREKINULE MEČ između Francuske i Hrvatske!

fudbal

Foto: Rojters

Veliki skandal na finalnoj utakmici Mundijala u Rusiji!

Mnogi su komenatrisali da je mundijal u Rusiji organizovan besprekorno, bez ijedne mrlje!

Nije bilo tuča, skandala i propusta koji bi mogli da ukaljaju ugled ovako velikom takmičenju.

KOLINDA SE IZBLAMIRALA ZA SVA VREMENA NA DODELI PEHARA: Makron i Putin ne mogu da se suzdrže i padaju od smejanja (FOTO)

Međutim, mrlju na perfektnu organizciju bacile su devojke koje su utrčale na teren tokom drugog poluvremena finalne utkemice između Francuske i Hrvatske.

Obezbeđenje je munjevito regovalo i one su u roku od nekoliko minuta udaljene sa stadiona, ali su se mnogi pitali ko su zapravo dame obučene u smoking?!

Kako prenose svetske agencije, u pitanju je organizacija “Pussy Riot”, ruski feministički, anarhistički kolektiv iz Moskve koji deluje u pank rok muzičkom sastavu. One su u Rusiji poznate po provokativnim i politički motivisanim performansima na javnim mestima po Moskvi, pa kasnije montirane snimke postavjaju na društvene mreže.

SARADNJA SA BELORUSIJOM: Lukašenko dolazi u Srbiju i donosi četiri „miga 29“

Angažman grupe je isključivo politički, a muzika je samo jedna od formi njihovog delovanja. Teme kojima se njihovi tekstovi bave su feminizam, LGBT prava, otpor politici ruskog predsednika Vladimira Putina, koga smatraju diktatorom, i veza između Putina i lidera Ruske pravoslavne crkve.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)