Ime i prezime lako možemo promeniti: Broj rođenja određuje vašu sudbinu i prati vas celog života

ljudi

Foto: pixabay /dnevne.rs

Broj rođenja smatra se nekom vrstom srećnog broja za osobu rođenu pod tim brojem. Takođe, opisuje karakterne osobine. To je jedan od retkih brojeva koji prati osobu čitavog života.

[adsenseyu5]

Ime i prezime lako možemo promeniti, ali datum rođenja ne. Izračunajte ga tako što ćete sabrati sve brojeve vašeg datuma rođenje i svedete ih na jednocifreni broj.

Na primer: 15.08.1955.
1+5+8+1+9+5+5 = 34
3+4 = 7

Rezultati:

JEDAN

Osoba ste koja uvek ide korak ispred vremena. Začetnik ste novih ideja. Često su velike vođe bile rođene u znaku ovog broja. Jednostavno posedujete moć uveravanja. Ambiciozni ste, možda i malo preterano, teško se odričete svojih ideja, pa često zbog toga možete da propadnete. Ali, vi se ničega ne bojite.

DVA

Prava ste umetnička duša. Stvoreni za ljubav, za davanje i deljenje. Ako nemate ljubavi osećate da nemate ništa. Ali retke su osobe rođene u ovom znaku koje nemaju ljubavi. Možete osvojiti koga god poželite.

TRI

Osoba ste koja stoji čvrsto na zemlji. Realno promatrate sebe i svet oko sebe. Niste skloni maštanju i zavaravanju. To vas čini takođe dobrim prijateljem. Imate pravu meru u svemu, to vam stvara probleme u odnosima sa suprotnim polom.

ČETIRI

Snalažljivi ste i praktični. Niste skloni maštanju, ni zabušavanju. Osoba ste od poverenja, ono što obećate i ispunite. Previše ozbiljno shvatate život.

PET

Imate odličan duh. Imate sve ono što bi savršena osoba trebala da poseduje. Zabavni ste, inteligentni, živahni, ali ne previše, cenite ljubav, cenite prijatelje, optimistični ste…

[adsenseyu1]

ŠEST

Vi ste izrazito nežna osoba. Osećajni, puni razumevanja prema svima. Krhki ste kako psihički tako i duhovno. Lako vas je povrediti. Umetnička ste duša, imate osećaj za lepo, a i sami ste izrazito lepi.

SEDAM

Vi ste izrazito misaona osoba. Ali ste i praktičar. Za vas bi se reklo da posedujete praktičnu inteligenciju. Često umete da iskoristite one svoje moždane potencijale o kojima drugi mogu samo da maštaju.

OSAM

Sve kod vas ima praktičnu vrednost. Sve što radite, radite u svoju korist. Za vas je i ljubav korisna, pa ne ulazite u veze bez razmišljanja o koristi koju vam mogu doneti. Takođe, i vaši prijatelji su vam poslovni partneri, osobe od kojih biste mogli da imate korist. Niste negativna osoba, samo praktičar.

DEVET

Ako nekome treba savet o postupcima, neka se obrati vama. Vi uvek znate šta je ispravno, a šta nije. Poštenje je vaša najveća vrlina i temelj na kojem gradite svoj život. Krasi vas još mnoštvo drugih pozitivnih osobina i vas je pravo bogatstvo imati u blizini.

(Dnevno.rs)

3 Comments on "Ime i prezime lako možemo promeniti: Broj rođenja određuje vašu sudbinu i prati vas celog života"

  1. Adolf Oh'Bummer | 31. October 2014. at 18:15 |

    а шта ако испадне 28….2+8=10 или 37, 46, 55 итд?!

  2. Marija Brčić | 7. January 2015. at 13:01 |

    Prilicna istina.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. lloyd

Comments are closed.