HRVAT NAPAO EU: Od vas 27 nijedna da pomogne u gašenju požara, i ko nam nudi pomoć – Rusija! (INFO)

gasenje-pozar

Jadranko Hodak se osvrnuo na činjenicu kako je Hrvatskoj u gašenju požara koji su besneli tom zemljom pomoć ponudila Rusija, a ne Evropska unijaFO)

Jadranko Hodak, poznat i kao bloger Krule, osvrnuo se na činjenicu kako je Hrvatskoj u gašenju požara koji su besneli tom zemljom pomoć ponudila Rusija, a neEvropska unija.

On se bez imalo ustezanja obrušio na EU i tako pribavio naklonost mnogih i prikupio na Fejsbuku više od 10 hiljada lajkova.

Njegov post prenosimo u celini, s obzirom da se radi o autorskom tekstu.

“Poštovana EU! (Evropska unijo)

Ovim putem vam se zahvaljujem na ogromnoj pomoći koju ste nam pružili dok nama besne požari. Od vas 27 država, jebem vam svakoj sve u rodu i to po doktorskom receptu, svakih 8 sati po jednom, niti jedna da bi pomogla… niti jedna jedina država!!!

[adsenseyu5]

Kada je trebalo pomoći Grčkoj 2012. godine, mi smo bili tu i slali kanadere, baš kao i 2013. kad je goreo Portugal, mada smo i sami iskasapljeni i siromašni, ali mi smo pomogli… al klasika, zaboli vas za to vaš evropsko civilizirano humanitarni kurac. Kad neće niko od naših hrvatskih medija, oću ja… i sad vam jebem i oca i majku i sve u rodu, i sve vaše evropske tekovine, pička vam materina “civilizovana”.

Po ovom obraćanju se zaključuje da sam ja divljak, no eto, vi u EU koji ladite jaja i natežete kožicu od kurca, vi ste nadasve fini i kulturni… o jebo vam ćaća mater da vam jebo, 100 puta, svakih 8 sati.

Kud pre 500 godina nismo Sulejmana Veličanstvenog pustili do kraja, da i vi u Berlinu, Beču, Parizu, Londonu, imate običaj kuvanja jutarnje turske kave, govna sebična da sebična!

“Evropska unija je jedna velika porodica“, u kojoj očito ćaći i materi puca kurac za “novorođeno dete“ poput nas.

Od svih vas 27, da ne zaboravim da vam još jednom, po ko zna koji put, jebem sve u rodu!
Od svih vas 27… ko nama nudi pomoć??? – Rusija krutejebo!… alooooo Rusija!!!

Jel to vama draga EU normalno!?!?… (pritisak će me zveknut, oće matere mi)… jebem vam sve u rodu, vama i velikoj porodici!

P.S. Pritisak mi je uredan… 920/850… pu majku vam milu europsko pružim ti ruku za pomoć osveštenu jebem!”

[adsenseyu1]

(Dnevnik.hr/EPK)