HOROR U BOLNICI: Ženi eksplodirala glava tokom zahvata (VIDEO)

hirurg

Foto ilustracija: Dnevne.rs /pixabay

Šef medicine bolnice u Aligaru, u indijskoj državi Utar Pradeš, saopštio je da se “incident” dogodio dok su lekari crevom izvlačili otrov iz stomaka pacijentkinje

ŽENA iz Indije poginula je u bolničkom krevetu kada se desila eksplozija u njenim ustima tokom ispiranja želuca.

Šila Devi (40) primljena je u bolnicu nakon što je popila nepoznati otrov.

Tokom zahvata je došlo do burne hemijske reakcije, ženi je “ekslodirala glava”,a sigurnosna kamera snimila je vatru i dim kako se diže iznad postelje.

Šef medicine bolnice u Aligaru, u državi Utar Pradeš, saopštio je da se “incident” dogodio dok su lekari crevom izvlačili otrov iz stomaka pacijentkinje, kao i da je telo poslato na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok eksplozije.

– Postoji šansa da je uzela tablete sa aluminijum fosfatom koji oslobađa fosfin, aluminijum oksid i druge gasove koji su jako zapaljivi u kontaktu sa želudačnom kiselinom i vlagom u vazduhu – objašnjava doktor Zaidi i dodaje da ovako nešto nikada nije zabečeženo u istoriji medicine, te da je zato potrebno obaviti istraživanje.

PET “JUNAKA”, PET SMRADOVA: Doktorka Grujičić poslala SNAŽNU PORUKU celoj Srbiji (VIDEO)

Šef lokalne policijske stanice Nareš Kumar Sing kaže da je Šila Devi nađena bez svesti nadomak obližnjeg sela i da se u izveštaju patologa navodi da je kozumirala neku vrstu otrova.

Daljom analizom će se utvrditi koja je supstanca bila u pitanju.

       

(Dnevne.rs /Izvor: timesofindia.indiatimes.com)