HOROR SNIMAK: Mladići mobilnim telefonom snimili svoju smrt (VIDEO)

decak

Foto: printskrin

Na internetu se pojavio stravični video koji prikazuje poslednje minute života dvojice mladića koji su nadrogirani smrtno stradali u automobilu koji se velikom brzinom zabio u zid crkve.

U Reno Kliju bili su vozač Kajl Kerford (20) i njegov prijatelj Majkl Oven, koji su jurili kroz mračne ulice. Majkl je navodio prijatelja i konstantno mu ponavljao “uspori, uspori” i “ajde, ajde”. Nekoliko sekundi kasnije slika se zamračila i začuo se zvuk sudara u tihom selu Roterfild u Engleskoj.

Auto se zabio u kameni zid crkve i preokrenuo nekoliko puta. Potom se čuje prigušeni glas žene koja viče “čujete li me” i “je li iko živ”.

Obojica mladića proglašena su mrtvima na mestu nesreće. Stravičan snimak objavili su njihovi roditelji kako bi upozorili druge mlade vozače.

[adsenseyu1]

– Odgajali smo ih učeći ih šta je dobro, a šta loše. Nadali smo se da slušaju naše savete, i da će kad odrastu donositi ispravne odluke. Dok su se vozili, činilo se kako je Majkl bio zabrinut zbog prevelike brzine. Vikao je “Uspori, idemo 150 na sat”. Ne znam zašto su to učinili i obojicu ih krivim. Ako će ovaj snimak barem jednu osobu sprečiti da učini nešto slično, ovaj video ima smisla pokazivati. Želim da mladi vide kako “zabavna” vožnja može biti smrtonosna. Niste nedodirljivi, morate shvatiti koliko je vaš život dragocen, i vama i drugima. Bilo je užasno uznemirujuće gledati ovaj video, no nadam se da će biti iskorišćen u dobre svrhe – rekla je Majklova majka.

Kada su se zaleteli u crkvu, komšije su izašle čuvši buku i lom, a onda hitno pozvali vatrogasce koji su na kraju morali da seku auto kako bi ih izvukli, no mladići su već bili mrtvi.

(Jutarnji.hr)

[adsenseyu1]