HOROR NA JADRANSKOM PRIMORJU: Vlasnik lokalnog restorana OMAMIO devojku, pa je tukao danima vezanu (INFO)

nož

Foto ilustracija: Dnevne.rs /pixabay

Tri dana trajala je agonija devojke (26) iz Umaga koju je u sobici ugostiteljskog objekta San Marko na umaškoj rivi navodno zatočio Samir Šabanović (54), kako se nezvanično saznej, vlasnik restorana koji je poslužio kao mesto zločina.

Sve je počelo 12. septembra oko 22 sata i 30 minuta kad je devojka hodala ulicom, a s leđa joj je prišao osumnjičeni Šabanović, s kojim je, kako se neslužbeno saznaje, donedavno bila u ljubavnoj vezi te ju je omamio još nepoznatim sredstvom, ističe istarska policija.

Kako se sumnje, nakon što ju je muškarac omamio, odneo ju je u prostoriju restorana na umaškoj rivi te joj je tamo zavezao ruke i noge, a kad se devojka probudila, maltretirao ju je i tukao tri dana, sve do 15. septembra, kad je ipak odlučio da je pusti na slobodu, uz pretnju da će je ubiti ako događaj prijavi policiji, ističu iz PU istarske.

[adsenseyu5]

Ipak, kako se nezvanično saznaje, devojčin otac je 14. septembra, nakon što mu se kći gotovo dva dana nije vratila kući, prijavio njen nestanak policiji, ali je u međuvremenu muškarac pustio na slobodu pa se vratila, javila policiji i smogla snage da prijavi nasilnika.

Regionalni mediji pišu kako je motiv otmice i nasilja nad mladom devojkom Šabanovićeva ljubomora, koja nije prestala ni nakon završetka njihove ljubavne veze, s kojim se nije mogao pomiriti.

SESTRA JELENE MARJANOVIĆ OTKRIVA: Evo zbog čega je njena porodica angažovala PRIVATNE FORENZIČARE (INFO)

​Neslužbeno se saznaje i kako je muškarac upao u probleme, nije poznato kakve prirode, te da restoran nije bio otvoren tokom letnjih meseci, a anonimni izvor rekao je da je devojka kod Šabanovića bila zaposlena, te je vlasništvo glasio na njeno ime. Saznaje se i da 26-godišnjakinji i 54-godišnjaku fizičko nasilje nije bilo strano i da su fizički obračuni između njih bili učestali i pred očima drugih osoba.

Hrvatski medij piše i da je muškarac od ranije poznat policiji zbog mnogih nedela, te da je član ugostiteljske porodice koja je u Umagu svima dobro poznata.

[adsenseyu1]

Muškarac je 16. septembra prijavljen umaškoj policiji, koja ga je uhapsila i nakon kriminalističkog istraživanja utvrdila sumnju da je počinio kaznena dela protivpravnog oduzimanja slobode, nanošenja telesnih povreda i pretnje, te je priveden u pritvorsku jedinicu zatvora u Puli. Srećom, devojka je prošla samo s lakšim telesnim povredama.

Zbog siline udaraca koje joj je naneo nasilni muškarac, zadobila je povrede po licu, rukama i nogama, u obliku podliva i kontuzija, ali neće imati težih posledica.

Bio je dobar dečko, trebalo je da se oženi u oktobru: Karaburma u neverici posle smrti roštiljdžije Dejana (INFO)

Muškarcu će se suditi zbog počinjena tri kaznena dela.

– Zbog protivpravnog oduzimanja slobode propisana je kazna do tri godine zatvora. Budući da su devojka i muškarac bili u vezi ili možda zbog okrutnosti kaznenog dela, moguće je da mu se izrekne kazna do 10 godina zatvora, dok bi zbog pretnje, kao i nanesenih povreda mogao dobiti tri godine zatvorske kazne – rekli su Kancelarije za odnose s javnošću PU istarske.

NE BISTE JE PREPOZNALI: Evo kako je nekad izgledala Olivera Jovićević, voditeljka emisije ”Upitnik” (VIDEO)

(Dnevne.rs/SrbijaDanas.com/Izvor:Jutarnji list)

[adsenseyu4]