GRAĐANI U STRAHU: Islamska država zapretila da će u BiH napraviti još veću katastrofu od pariske (INFO)

puske
Internet portal „Vijesti umeta“, koji podržava „Islamsku državu“, već drugi dan slavi terorističke napade u Parizu, uz poruku da će uskoro teći krv ulicama cele Evrope i da bezbednosnim agencijama BiH sledi „odmazda još gora od ove“.

Internet portal na bošnjačkom jeziku „Vijesti umeta“, koji podržava „Islamsku državu“, već drugi dan proslavlja terorističke napade u Parizu, uz poruku da će uskoro teći krv ulicama cele Evrope i da bezbednosnim agencijama BiH sledi „odmazda još gora od ove“.

U najnovijem tekstu objavljenom na ovom portalu u obraćanju, kako navode, „(ne)bezbednosnim/ agencijama BiH, piše da je „Bosna prelivena krvlju mudžahedina koji su se borili da uspostave šerijat“ i da „ta krv nije uzalud prolivena i da je dala svoje plodove“.

 „Ti plodovi će uskoro da vam glave sa vaših vratova skidaju“, navodi se u poruci i preti da ni Francuska i SAD sa „svojim (ne)bezbjednosnim agencijama nisu mogle da zaustave napad Alahovih robova mudžahedina“.

[adsenseyu5]

 „Kako da vi sa svojim jadnim `(ne)sigurnosnim` agencijama to uradite? Pa i ptice na grani vam se smiju. Vama sledi odmazda još gora od ove i još gorčija“, navodi se u poruci.

U tekstu se navodi da su se prevarili „nevernici koji misle da zatvaranjem puteva i granica i otežavanjem života i kretanja muslimanima mogu samo dobro učiniti“, jer su time sebe „strpali u porovaliju“ i „neće imati mira nigde“.

„Znajte kako ubijate, tako bivate i ubijani, a ono što sledi je još gore i gorčije“, navodi se u poruci u kojoj se citiraju reči vođe „Islamske države“ Abu Bakr el Bagdadija „osvetićemo se, pa makar nakon određenog vremena“.

U tekstu objavljenom na ovom portalu piše da ih je „jako obradovala vest o masakru koji se desio u glavnom gradu prostitucije Parizu“ i da je „izlečila njihove i grudi vernika širom sveta“.

Prema tekstu postavljenom na portalu „Vijesti umeta“, teroristički napad u Parizu je „radosna vijest“, kojom su „koliko toliko zakrpljene scene ubijenih muslimanskih civila koji su stradali u proteklih mesec i po dana u avionskim napadima ruske avijacije na području Hilafeta“.

„Današnji dan je proglašen kao dan žalosti, pa znajte da i mi žalimo sa vama, žalimo jer vas nismo još više pobili i ostavili smo mnoge u životu“, navodi se u poruci.

Ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić izjavio je juče da mu je poznato šta objavljuje portal „Vijesti umeta“, te da će zahtevati od svih nivoa vlasti da se napokon nešto uradi u vezi sa ovim pitanjem.

On je ponovio svoj stav da u BiH postoje izvorišta samog terorizma, koja pozivaju na razne načine svoje sledbenike, te da to treba poraziti i uništiti.

[adsenseyu1]

(mondo.ba)