FUDBALER KRISTIJANO RONALDO PRIZNAO: Ja sam GEJ, bogati gej

fudbaler

Foto: AP

On je jedan od najlepših fudbalera i uopšte muškaraca na svetu! Mnoge žene uzdišu za njim, ali često se spekuliše da je naklonjen istom polu.

Paparaci ga često slikaju u zagrljajima sa muškarcima, dok mazi butinu kolegi tokom fudbalskog događaja, ali njega nikada nisu pogađale takve priće. Niti se oglašavao, sve dosad.

[adsenseyu4]

Naime, tokom prepirke sa fudbalerom Atletiko Madirda, Kokeom, Ronaldo je rekao nešto što su svi shvatili kao javno priznanje da je homoseksualac, prenosi “Pink.rs”.

Incident se dogodio tokom 12. kola prvenstva Španije, kada je Koke pokušao da isprovocira Ronalda i prozvao ga da je gej.

Šta se tačno dogodilo objavio je jedan španski radio, koji je emitovao transkript Kristijanovog razgovora sa kolegama nakon incidenta.

– Koke mi je rekao da sam pe*er. Odgovorio sam mu da će videti šta ću mu uraditi kad ga sretnem u Madridu – rekao je Ronaldo, na šta ga je saigrač upitao šta će mu uraditi.

– Ma ništa. Pa šta bi trebalo da uradim? – kazao je najbolji fudbaler na svetu.

Kada ga je drugi saigrač upitao ko mu je to rekao, Kristijano je otkrio i šta je odgovrio na optužbe da je gej.

– Koke. Nazvao me je pe*erom. Rekao sam mu: Jesam, pe*er sam. Ali veoma bogati pe*er, se*onjo – objasnio je popularni fudbaler.

Da li je ovime priznanjem stao na kraj spekulacijama, ili je samo pokušao da nadmudri Kokea, ostaje nejasno.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor:Blic.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]