FRANCUSKI MAGAZIN “ŠARLI EBDO” TEŠKO UVREDIO PUTINA: Ono što su napisali NE SMEMO DA STAVIMO U NASLOV!

Rusija

Foto: Rojters

Francuski magazin “Šarli Ebdo” uvredio je predsednika Rusije Vladimira Putina, koji je pobedio na predsedničkim izborima i osvojio još jedan mandat na čelu države. Na naslovnoj strani ovog magazina je Putinova slika gde je on go do pojasa, na kojoj je njegovo telo maltene prekriveno tetovažama. 

Međutim, u levom gornjem uglu naslovne strane piše “Putin – Huilo” što je veoma pogrdno, jer znači “Putin – drkadžija”…Inače, postoji jedna ukrajinska pesma koja glasi baš ovako, a koju pevaju otkad je počeo rat u Ukrajini.

Reč “huj” na ruskom znači muški polni organ, pa je ceo ovaj kontekst veoma uvredljiv za ruskog predsednika.

SERGEJ TRIFUNOVIĆ PREKARDAŠIO: „Kad UGINE poslednji Srbin..“

– Francuski magazin “Šarli Ebdo” takođe je čestitao Putinu na ponovnim izborima – piše na Tviteru uz naslovnu stranu ovog magazina.


(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs) 

 

 

 

2 Comments on "FRANCUSKI MAGAZIN “ŠARLI EBDO” TEŠKO UVREDIO PUTINA: Ono što su napisali NE SMEMO DA STAVIMO U NASLOV!"

  1. Stvari su (čini se) “kristalno jasne”! “Duboka država” USA radi svoj davno zacrtani posao, hoće rat po svaku cenu sa Rusijom, hoće da joj otme Sibir (i još mnogo toga što se može oteti), za to je najbolje sankcijama što više oslabiti Rusiju (ili nekako izprovocirati na rat, jer jako je bito ko će biti krivac za rat. USA preko svojih NATO saveznika uspela da uvuče (mobiliše) celu EU na svoju stranu protiv Rusije (čak i Crnu Goru). EU (sa Francuskom i Nemačkom) je samo marioneta “duboke države” USA, naravno, V. Britanija se sama stavlja na raspolaganju da bude “produžena ruka” USA duboke države, Francuska je oduvek pudlica nkoja je samo u vreme Napoleona bila “zver” i čezne za tim vremenom, Britanija isto tako i zato je sa USA, jer očekuje i da USA uvek bude iza nje! Nemačka (i ostali deo zapadnog sveta) je u “procepu” ali, (kao što smo rekli) veže ih NATO savez!

  2. Mogu da mu pse

Comments are closed.