EVROVIZIJSKA POBEDNICA: Srbi mi prete smrću?!

evrovizija

Foto: Tanjug/AP Photo/Armando Franca

Evrovizijska pobednica Neta Barzilaj iznela je svoje impresije o pobedi na takmičenju, ali i progovorila o pretećim porukama, kojima joj danima unazad sve društvene mreže zatrpavaju ljudi iz Bosne i Hercegovine, Albanije, ali i Srbije.

– Upravo su mi javili da je Dana international skočila u fontanu i ne mogu da verujem je ispunila obećanje, jer kada smo se poslednji put čule, rekla mi je da će, ukoliko pobedim, učiniti to što upravo jeste, pa ona je kraljica! Utisci se polako slažu, sreća ne jenjava, ali moja nesanica tek postaje problem, kaže Neta i dodaje:

PEVAČICA VIŠE NE IZGLEDA OVAKO: Ceca napravila drastičnu promenu, ODSEKLA kosu (FOTO)

– Biću muzički ambasador svoje zemlje, zemlje koju volim najviše na svetu i to upotpunjuje moju sreću! – rekla je Neta.

Neta kaže da postoje i manje lepi trenuci, a na temu istih stigli smo kada smo joj rekli odakle dolazimo.

karta

Foto: wikipedia

 Čula sam dosta lepih stvari o Balkanu, zemljama i ljudima, ali ja nemam lepa iskustva. Nisam političar i politika me ne zanima, ali predstavljam svoju zemlju i zbog toga sam na meti raznih poremećenih umova. Iz Bosne, Albanije pa i iz Srbije sam dobila mnoštvo pretećih poruka zbog dešavanja u Izraelu. Pokušavam da ignorišem sve te poruke, ali je grozno da ti se neko obraća na taj način i preti ti smrću samo zbog toga što predstavljaš svoju zemlju na muzičkom festivalu – rekla je Neta.

(Dnevne.rs/Espreso.rs/Izvor: pressserbia)