EVO KAKO JE MERKELOVA ISPALILA ALBANCE: Tači joj napisao DANKE DOJČLAND na Fejsu, kancelarka Nemačke ga OLADILA!

politicari

Drugi čovek kosovske vlade, Hašim Tači obećao je Angeli Merkel da će sud za ratne zločine OVK biti uskoro formiran, a nakon razgovora sa VLADAROM EVROPE na svom Fejsbuku napisao je “Danke Dojčland

ALBANCI SU TERORISTI I UBICE GRMI U NEMAČKOJ! Evo koja izjava u BUNDESTAGU je zapalila svet i šokirala Angelu Merkel! (VIDEO)

Drugi čovek kosovske vlade, Hašim Tači obećao je Angeli Merkel da će sud za ratne zločine OVK biti uskoro formiran, a nakon razgovora sa VLADAROM EVROPE na svom Fejsbuku napisao je “Danke Dojčland. Ipak ovo mu nije pošlo za rukom jer je nemačka kancelarka poručila Albancima da moraju postići dogovor sa Srbijom!

[adsenseyu1]

– Kosovo će uskoro formirati sud koji će procesuirati ratne zločine koji su počinili pripadnici Oslobodilačke vojske Kosova – napisao je drugi čovek vlade u Prištini Hašim Tači na svom Fejsbuk nalogu, nedugo posle susreta sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel.

Foto: Tanjug / AP

Mediji u Prištini navode da je susret između Merkelove i Tačija namerno bačen u senku sastanka kosovskog premijera Ise Mustafe sa nemačkom kancelarkom, što je objašnjeno “nelagodom”, koju nemački zvaničnici osećaju znog mogućih posledica izveštaja Dika Martija na dalju karijeru nekadašnjeg političkog lidera OVK.

Nemačka kancelarka Angela Merkel ljuta je na Albance s Kosova jer su blokirali dogovor Beograda i Prištine i naredila Isi Mustafi da se dogovori sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem!

[adsenseyu1]

(Telegraf)

1 Comment on "EVO KAKO JE MERKELOVA ISPALILA ALBANCE: Tači joj napisao DANKE DOJČLAND na Fejsu, kancelarka Nemačke ga OLADILA!"

  1. Pejic Borivoje | 1. јула 2015. at 16:53 |

    onje prvi na spisku pa ovi do njega

Comments are closed.