EKSPERT ZA GOVOR TELA analizirao ponašanje Trampa prema supruzi: Njihov BRAK je.. (FOTO)

Donald

Foto: Rojters

Donald Tramp svoju suprugu posmatra kao predmet, tvrdi ekspert za govor tela koji je analizirao ponašanje porodice novog predsednika Amerike na njegovoj inauguraciji.

Mnogim gledaocima zapalo je za oko čudno ponašanje predsednika i prve dame, posebno kad se uporede sa Barakom i Mišel Obamom. Sada stručnjaci potvrđuju da je sudeći po njihovom govoru tela, ovak brak samo farsa.

– Melaniju Donald gleda samo kao objekat – rekla je Suzan Konstantin, ekspert za govor tela koja je sarađivala sa američkom vladom.

[adsenseyu4]

– Ne vidim nikakvu toplinu niti iskrenu ljubav i saosećanje u njihovom odnosu – rekla je ona za “Mic”.

S tim se složila i njena koleginica Pati Vud, koja je rekla da način na koji su plesali pokazatelj nestabilne veze.

– Predsednik ju je vukao na seksualan način, dodirivao u predelu karlice, dok je gospođa Tramp pokušavala diskretno da se odvoji od njega dok su plesali – rekla je ona.

Još jedan primer desio se na samom početku inauguracije.

– Zanimljivo je da je Tramp izašao iz automobila i krenuo ka stepenicama da se rukuje, umesto da pomogne supruzi da izađe iz auta, da je sačeka, ili makar da je pogleda.

[adsenseyu1]

Melanija

Foto: printscreen/tviter

Kasnije su kamere zabeležile i trenutak pred polaganje zakletve, kada je Tramp samo kurtoazno pozdravio suprugu dok mu se pridružila na onome što bi trebalo da bude najvažniji trenutak u njegovom životu. Sa druge strane, odmah pored stajao je Obama, koji je suprugu poljubio u ruku i toplo pozdravio kada mu se pridržula.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Izvor:N.I.,Blic.rs)

[adsenseyu2]