DVOJE MALIŠANA TEŠKO POVREĐENO: Ovo je otac koji je bacio ČETVORO DECE KROZ PROZOR (VIDEO)

Pag

Foto: Printscreen/Fejsbuk

Nakon prvog pregleda i obavljenih rendgenskih snimanja, dvoje, od četvoro dece koje je otac jutros u Pagu bacio kroz prozor sa visine od oko šest metara, zadobilo je teže povrede i smešteni su na odeljenje intenzivne nege, dok je drugo dvoje dece, starosti tri i četiri godine, zadobilo lakše telesne povrede.

Dvoje mlađe dece i daje je pod lekarskim nadzorom, rekao je direktor bolnice prof. dr Željko Čulina.

Direktor Zavoda za Hitnu medicinu Zadarske županije Predrag Orlović rekao je da je dvoje dece životno ugroženo.

Otac koji je jutros bacio četvoro dece s prvog sprata kuće u Pagu, s visine od šest metara, pri čemu je dvoje dece teško povređeno, radio je u kampu u Šimunima kao noćni čuvar.

Prema nezvaničnim informacijama reč je o Josipu Rođaku koji se pre desetak godina doselio iz Virovitice.

“Na teren su izašle dve ekipe Hitne pomoći, jedna s Paga i jedna Zavoda Ličko-senjske županije, ispostava Novalja. Naši su preuzeli dvoje teže povređene dece”, rekao je Orlović.

On je priveden i nalazi se u prostorijama policije.

Hrvatsku je jutros potresao nezapamćen čin oca koji je s prvog sprata kuće u Pagu bacio četvero dece, starosti od tri, pet, sedam i osam godina.

Marija do detalja ispričala kako je Jutka maltretirao: Uveo me je u kancelariju a potom ZAKLJUČAO VRATA… 5 minuta pre emitovanja, u celom Brusu isključena kablovska

Njihov 54-godišnji otac bacio ih je s visine oko šest metara.

Ovim povodom oglasio se odmah i premijer Andrej Plenković koji je rekao da je Hrvatska zgrožena ovim monstruoznim činom na Pagu.

Očekuju, kazao je, dalje vesti.

“Doslovno smo svi potreseni s ovakvim, do sada barem ja ne pamtim, činom koji se dogodio na Pagu”, kazao je premijer na početku sednice vlade.

Iz bolnice je najavljeno da će najnovije informacije o stanju zdravlja dece saopštiti u 11 sati.

Policija utvrđuje okolnosti ove teške tragedije i u okviru svoje nadležnosti će preduzeti mere krivičnopravne zaštite dece.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs/ Tanjug/ Index.hr)