DOŽIVJELI SMO I TU BRUKU! Crnogorci ogorčeni: E, koji li je taj kukavac koji BRANEĆI KOSOVO OD SRBA na besraman način ulazi u istoriju

NATO

Foto: Rojters

Na okupiranom Kosmetu današnje crnogorske separatiste dočekao je niko drugi nego italijanski general. Kao da se sve vratilo u jul 1941. godine kada su na Cetinju domaći separatisti dočekali Italijane i proglasili nezavisnu Crnu Goru pod njenim pkroviteljatvom, piše crnogorski portal IN4s.

Na svečanoj ceremoniji u vojnom logoru “Film sity” u Prištini, danas je obeležen dolazak jednog pripadnika Vojske Crne Gore u sastav KFOR. U članku se navodi da je u pratnji tog jednog vojnika bio Predrag Bošković, ministar odbrane CG.

“Značajno je da jedna susedna zemlja kao Crna Gora daje doprinos mirnoj i sigurnoj sredini i slobodi kretanja na zapadnom Balkanu. Izbor da bude deo jedne operacije u okviru KFOR-a predstavlja konkretan korak ka normalizaciji regiona“, kazao je komandant te misije italijanski general Salvatore Kuoči, prenosi Mondo.

E, koji li je taj kukavac kome je zapalo da bude prvi crnogorski vojnik koji će Kosmet braniti od Srba. Ne verujem da je bila jagma za tu ulogu i siguran sam da su morali da izvlače šibice kako bi odlučili ko će na taj besraman način ući u crnogorsku istoriju. Do sada su na Kosmet crnogorski vojnici išli kao oslobodioci od okupatora i branioci Srba, a danas je druga priča.

“METAK” UPUĆEN KA BEOGRADU?! Đukanović PREKRAJA ISTORIJU, danas će ANTISRPSKU HISTERIJU pokušati DA ZAPEČATI U PARLAMENTU

A da sve bude svečano u pratnji tog kukavca bio je Predrag Bošković, ministar obrane. Mondo ne prenosi šta je Bošković poručio tom kukavcu, ali sigurno nije ništa pametno. Nešto poput da on treba da brani vekovnu srpsku zemlju od Srba i da će ukoliko se u tome istakne dobiti stan u Avganistanu ili Kazahstanu, jer se posle ovoga nema šta vraćati u Crnu Goru. I Boškoviću bi tebalo dati neki stan u tim zemljama kako bi na duže odahnuli od njegovih natovskih i antisrpskih nebuloza.

I gle slučajnosti. Na okupiranom Kosmetu današnje crnogorske separatiste dočekao je niko drugi nego italijanski general. Kao da se sve vratilo u jul 1941. godine kada su na Cetinju domaći separatisti dočekali Italijane i proglasili nezavisnu Crnu Goru pod njenim pokroviteljatvom. Pa, neka neko kaže da se istorija ne ponavlja. Ponavlja i te kako, a posebno onima koji iz nje ništa nisu naučili.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs/IN4s/Pripremio: Miloš Stanojević)