DOKTORI NISU MOGLI DA VERUJU: Porodica ove trudnice je provela 4 meseca pored njenog mrtvog tela, a onda se desilo pravo čudo! (FOTO)

par

Foto: Facebook/SandraPedro

Sandra Pedro shvatila je da je u drugom stanju i otišla je kod doktora. Ova Portugalka živela je u predelu Bragadas već 8 godina, sa svojim sinom.

Doktori su je upozorili da postoji rizik od trudnoće zbog njene zdravstvene istorije jer je bolovala od upale pluća i imala je srčane probleme.

Foto: Facebook/SandraPedroFoto: Facebook/SandraPedro

Čak je jednom bila i u komi, a čak je izvadila i jedan bubreg zbog tumora. Ipak, imala je 37 godina i htela je da rizikuje i rodi dete.

Onda je u februaru imala moždano krvarenje. Bila je na intenzivnoj nezi na ivici smrti. Njen sin ostao je u njoj.

Sandra je proglašena mrtvom 20. februara. Uradili su poslednji ehokardiogram i otkrili su nešto šokantno i sigurno prvo otkriće u Portugalu i u svetu. Bebini vitalni znaci bili su pozitivni.

[adsenseyu1]

Dečakovo srce je lupalo normalno i delovalo je jako. Doktori nisu mogli da veruju. Rezultati testa poslati su u bolnicu u Lisbon gde je odlučeno i dogovoreno sa porodicom i ocem Mikaelom Angelom Fariom, da se nastavi trudnoća kako bi se obezbidilo prirodno stanište za fetus.

Beživotna žena bila je na aparatima kako bi njeno telo funkcionisalo i kako bi se dete spaslo. Bez sumnje je porodica bila pod stresom, gledajući svoju voljenu mrtvu svaki dan. Bilo je jako čudno to što je Sandra bila klinički mrtva, a ipak je bio život u njoj. I baš zato su ostali jaki.

Ona je praktično postala živi inkubator. Njeno telo obezbedilo je dom za njenog sina, u kom je bio bezbedan i mogao je da se razvija. Ipak, bio je to zadatak od 24 sata dnevno za 80 ljudi u bolnici koji su morali da održe njeno telo živim.

[adsenseyu1]

I onda se desilo. 107 dana kasnije, prevremeno je rođena beba. Njegovi vitalni znaci bili su impresivni.

Kada su bili sigurni da je beba zdrava, isključili su sparate i Sandrino telo predato je porodici kako bi poslednji put rekli “Zbogom”.

(Damn)