DOGAĐAJ KOJI JE PREDVIĐEN U BIBLIJI: Krvavi mjesec 2018. godine će se pojaviti u konjukciji sa Marsom u opoziciji u noći 27. jula

krvav

Foto ilustracija: Dnevne.rs /pixabay

Da li ovaj astronomski događaj signalizira da je kraj sveta blizu?

U petak 27. jula, Mesec će poprimiti tamno crvenu nijansu tokom totalnog lunarnog pomračenja – događaj koji je navodno predviđen u Bibliji.

Planeta Mars će iste večeri biti najbliža Zemlji u posljednjih 15 godina, a propovednici kraja sveta iznose bizarne tvrdnje o toj slučajnosti.

Prema rečima američkog pastora Pola Biglija, kombinacija Marsa u opoziciji i Krvavog Meseca je direktan znak odozgo. Hrišćanski propovjednik sa sedištem u Indijani je rekao: “Da li je to znak haosa? Da li je to znak rata?“

“Da li je to znak apokaliptičnog zaključka Božije reči o poslednjim danima?“

“27. jul nije kraj sveta, ali svakako Biblija kaže da će biti znakova na Suncu, na Mesecu i na zvezdama koji će značiti razaranja.“

Pastor je ranije tvrdio da živimo u poslednjim vremenima i da će se nešto biblijskih predskazanja desiti prije drugog dolaska Isusa Hrista.

HOROSKOP za sutra (08. jul 2018): Ovan mudar, Rak duhovit (ASTRO)

Propovednik sudnjeg dana je tvrdio da su trenutna erupcija havajskog vulkana Kilauea, besne oluje prašine na Marsu i Krvavi Mesec znaci da se krajnji dani približavaju.

On je ukazao na biblijske odlomke u knjizi Joila i Knjizi otkrovenja, u kojima se kao znak sa nebesa pominje Mesec koji postaje crven.

On je rekao: “Nisam uznemiren, samo vam kažem da ako sagledate stvari iz biblijske perspektive, u Bibliji je Isus rekao da kada se sve ovo bude dešavalo, “onda će videti kako čovekov sin dolazi u oblaku sa velikom snagom i slavom“.“

“Kada se ove stvari dogode, rekao je on, podignite glavu gore, vaše iskupljenje se približava.

““Možete pogledati u knjigu Joela 2, pogledajte Dela 2, pogledajte Otkrovenje 6.“

“Proučite spise i saznajte da je Krvavi Mesec bio proročki predviđen za posljednje dane. Pogledajte sve znakove.“

Ali, ima li ikakvog kredibiliteta za ovakva proročanstva o Krvavom Mesecu?

NIKOLA TESLA OTKRIO VELIKU TAJNU: Ove misli su SKRIVENE u molitvi OČE NAŠ

Ne postoje naučni dokazi koji podržavaju tvrdnju da su Krvavi Mesec ili Mars u opoziciji značajni na bilo koji apokaliptični način.

Tokom lunarnog pomračenja 27. jula, prelamanje sunčeve svjetlosti širom planete će obojiti Mesec u crveno – efekat poznat kao Rejlijevo rasijanje.

U isto vrijeme, Zemljina orbita će pozicionirati planetu u ravnoj liniji između Marsa i Sunca.

Planetarna opozicija će učiniti da Crvena planeta jarko sija na noćnom nebu i da izgleda nešto veća nego obično.

(Dnevne.rs /Izvor: aura.ba)