DIREKTAN ČEONI SUDAR: Povređeno četvoro državljana Srbije u Crnoj Gori, dvoje maloletne dece

hitna

Foto: Telegraf

Četvoro državljana Srbije i državljanka Crne Gore povređeni su jutros u saobraćajnoj nesreći koja se oko devet časova dogodila na magistralnom putu Žabljak – Šavnik.

Do nesreće je došlo priliko čeonog sudara “fijata” nikšićkih tablica u kom se nalazila Branka Krstajićiz Nikšića i  “opela”, valjevskih registracija u kom su se nalazili Ivan i Milena Živanović iz Valjeva, kao i njihova maloletna deca D.Ž i A.Ž.

Nakon udesa, vozilo nikšićke reigistracije ostalo je na magistrali sa potpuno havarisanim prednjim delom dok su se kompletni motor i drugi delovi od siline udara našli van kolovoza.

Vozilo valjevskih registarskih oznaka nakon sudara sletelo je sa kolovoza i na krovu završilo u kanalu pored puta.

NOVO UPOZORENJE RHMZ NA OLUJU I GRMLJAVINE: Danas skoro 40 stepeni, a sutra snažno nevreme! Prvo će zahvatiti ove delove Srbije

Zbog uviđaja koji je u toku, saobraćaj  je u prekidu dva sata, pa su se iz oba pravca formirale duge kolone vozila.

Odmah nakon udesa porodica iz Valjeva transportovana je u pljevaljsku bolnicu, dok je Nikšićanka prevezena na hirurgiju takođe u Pljevljima.

VELIKA POMETNJA ZBOG “GUČE U BUDVI” MEĐU CRNOGORSKIM POLITIČARIMA: Ništa srpsko neće na svojoj teritoriji?!

Dežurni hirurg dr Davor Cvijović kazao je “Vijestima” je završen dijagnostički tretman povređenih državljana Srbije.

– Njihovo stanje je stabilno, a povrede se manifestuju u nagnječenjima i rasekotinamaNe očekuju se negativne zdravstvene promene. Ostaju u bolnici na daljim pregledima – kaže Cvijović.

       

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor: Vijesti)