DEVOJČICA SE PORODILA SA 5 GODINA, a MISTERIJA ko je otac TRAJE I DANAS

majka

Foto ilustracija: pixabay

Najmlađa prodilja na svetu  je rođena 1933. godine u selu Tikrapo u Andima.

Kada joj je bilo samo pet godina Medina se porodila, a njen slučaj se i danas proučava u medicinskim školama širom sveta.

Lina Medina je rođena u siromašnoj porodici zemljoradnika. Njen život se u početku nije ni po čemu razlikovao od života hiljadu njenih vršnjaka koji su odrastali u ruralnom Peruu tog vremena.

Kada je Medini bilo pet godina, njena majka je primetila da je djevojčici stomak neobično porastao, a njena kćerka se žalila i na bol u predelu abdomena.

14. maja 1939. godine devojčica je carskim rezom rodila dečaka. Bilo joj je pet godina i sedam meseci, a karlica joj je bila suviše mala da bilo koja druga vrsta porođaja osim carskog reza dođe u obzir. Medinin sin je bio potpuno zdrava beba teška 2,7 kilograma, piše avaz.ba. Tokom carskog reza doktor je otkrio da je imala potpuno razvijene i zrele seksualne organe.

Devojčica je patila od retkog oboljenja preranog puberteta. Svoju prvu menstruaciju je dobila kada je imala samo tri godine.

“IMAMO PARA, NEĆE NI DANA U ZATVOR”: Dejan Sredić je Maru unakazio “za dobro jutro”, a onda je njegov otac došao sa SRAMNOM PRETNJOM (FOTO)

Devojčicin otac je optužen za seksualno zlostavljanje i incest i uhapšen je. Međutim, nisu otkriveni nikakvi dokazi i ubrzo je pušten.

Do danas okolnosti koje su dovele do trudnoće Line Medine nisu razjašnjene, a nepoznato je i ime oca. Ona o tome nikada nije želela da govori.

Medina se kasnije udala za izvesnog Raula Hurada i 1972. godine dobila je još jednog sina.

Sa suprugom i danas živi u siromašnom kraju Perua pod nazivom Mali Chicago.

(Dnevne.rs/Izvor:Blic.rs)