DEL POTRO OŠTRO O ŠVAJCARCU: Izgubio sam poštovanje prema Federeru zbog onoga što je uradio u finalu Indijan Velsa! (INFO)

tenis

Foto: EPA/JOHN G. MABANGLO

Argentinski teniser Huan Martin Del Potro govorio je za magazin “GQ” o odnosu koji ima prema trenutno drugom teniseru sveta Rodžeru Federeru.

Del Potro je u pomenutom intervjuu otkrio da posle finala odiganog u Indijan Velsu više ne gleda Švajcarca istim očima. “Izgubio sam poštovanje i strah koji sam imao”, rekao je Argentinac.

Pomenuto finale je pripalo Del Potru (6:4, 6:7(8), 7:6(2), i to posle veoma napetog meča tokom kojeg je Federer bio prilično nevozan, a često se raspravljao sa glavnim sudijom Fergusom Marfijem.

“Divim mu se zaista mnogo, ali posle tog trećeg seta sam pomislio – pa mi smo isti! Borimo se za isti trofej. Igrao sam tada stvarno dobro i rekao sebi, ovo je možda jedina šansa da osvojim takvu titulu”, rekao je Delpo i dodao:

“Promenio sam svoj način razmišljanja. Kada je Federer bio ljut, rekao sam sebi, u redu, vreme je da igram na istom nivou kao i on. Posle tog seta sam zaigrao puno bolje od njega i osvojio trofej.”

SUBOTIČANIN SAKUPLJAO KOVANICE OD 20 DINARA I UŠTEDEO 600.000! U banci su mu rekli ŠOKANTNU STVAR kada je doneo da ih zameni u pairne novčanice

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir sport)