DA SE NAJEŽIS: Fudbaler koji je preživeo pad aviona RASPLAKAO SVE čim se probudio iz kome (VIDEO)

Foto: Printscreen/youtube

Foto: Printscreen/youtube

Jedan od trojice igrača brazilskog fudbalskog kluba Šapekoense koji je preživeo avionsku nesreću u kojoj je poginula 71 osoba još uvek ne zna za tragediju koja se dogodila. U padu aviona poginulo je 19 igrača, a od šestoro preživelih bila su trojica fudbalera – Alan Rušel, Džekson Ragnar Folman i Elijo Ermito Zampijer Neto.

https://youtu.be/EFfOXkJAQEI

TV Globo javlja kako je Neto, koji se trenutno nalazi na odeljenju intenzivne nege u kolumbijskoj bolnici, kada se probudio iz kome, prvo upitao za rezultat utakmice s Atletiko Nacionalom na koju su se zaputili avionom.

[adsenseyu4]

Televizijska stanica izveštava kako su lekari izbegavali da razgovaraju s njim o nesreći po preporuci psihologa koji tvrde da bi saznanje o tragičnoj smrti njegovih prijatelja izazvalo emocionalni šok što bi dosta uticao na njegov oporavak.

Neto je prvi put u subotu skinut s aparata koji su ga održavali na životu i to samo nekoliko dana nakon što je njegov otac otkrio da će Neto moći ponovo da igra fudbal.

– Moj sin je sve bolje i bolje. Upravo su mu operisali nogu i lekari su potvrdili da će ponovno moći da igra fudbal. Hvala vam na svim molitvama, a mi ćemo se nastaviti da se molimo jer još uvek nemamo potvrdu da će se potpuno oporaviti.

U međuvremenu je otkriveno kako je Neto čitao Bibliju pre tragične nesreće. Biblija je pronađena na mestu nesreće i predata njegovoj supruzi, koja je otkrila kako sveto pismo uvek nosi sa sobom, gde god da ide.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Blic.rs /Izvor:Jutarnji list)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]