CRNOGORSKI POLICAJAC IZNAD ZAKONA: Pretiče na punoj liniji dok mu u susret ide kamion (VIDEO)

policajac

Foto: Printscreen/fejsbuk/Podgorički vremeplov

Na Fejsbuk stranici Podgorički vremeplov postavljen je šokantni video na kom se vidi kako vozač u policijskom automobilu pretiče kola na punoj liniji. Snimak, nastao u Crnoj Gori, dodatno je zaprepastio veliki broj ljudi, jer je vozilu u susret išao kamion.

Vozač u policijskim kolima započeo je preticanje kojim nije ugrozio samo svoj život, pPredstavnik zakona ugrozio je još najmanje desetoro ljudi.

FIFA POKRENULA POSTUPAK PROTIV DŽAKE I ŠAĆIRIJA: Svetska kuća fudbala reagovala na sramne gestikulacije „sajdžija“ (INFO)

Iza kamiona koji mu je išao u susret nalazila se kolona vozila. U slučaju da se policijski automobil sudario sa kamionom, u toj nesreći učestvovao bi veliki broj vozila.

Policajac, čiji je posao da brine o bezbednosti i životima građana, svojom bahatom vožnjom pokazao je da mu to ni najmanje nije bitno.

Takođe je pokazao da smatra da njega zakon ne dodiruje i da je iznad njega.

NOVOSAĐANIN POBEDIO SISTEM: Način na koji je platio kaznu za parking NIKO NIKAD NEĆE ZABORAVITI! (FOTO)

Na svu sreću, kamion koji mu je dolazio u susret nije bio baš blizu, i nesavesni vozač policijskog automobila nije izazvao katastrofu u kojoj je mogao da nastrada veliki broj nedužnih ljudi.

(Dnevne.rs/Izvor: telegraf.rs)