CEO SVET STREPI: PUTIN IZDAO NAREĐENJE RUSIMA – Vratite u otadžbinu članove porodice koji žive na zapadu! (INFO)

vladimir

Foto: AP

Ruski predsednik Vladimir Putin izdao je ukaz da svi zvaničnici odmah članove svojih porodica koji žive u inostranstvu vrate kući, zbog straha od izbijanja novog globalnog konflikta.

Kako navode britanski mediji ruski predsednik je rekao diplomatama na svim nivoima da “dovedu rođake kući u domovinu”. To je otišlo dotle, navodi britanska štampa, da je rečeno da svi oni koji imaju ćerke i sinove u stranim školama, vrate svoju decu u Rusiju iako je nekima već počela školska godina.

[adsenseyu4]

Ukaz se odnosi na administrativno osoblje, regionalne administratore, zaposlene u zakonodavnim telima na svim nivoima kao i radnike u javnim korporacijama.

I dok jedni analitičari tvrde da se još ne zna zbog čega je tačno donet ovaj ukaz, drugi ukazuju na to da je ovo priprema za “veliki rat”.

predsednik

Foto: AP

Ruski politički analitičar Stanislav Belkovski kaže: “Ovo je sve deo paketa mera kako bi se elite pripremile za veliki rat”.

[adsenseyu1]

Sve ovo se događa posle nešto više više od nedelju dana od odluke predsednika Rusije da svaki grad u zemlji održi vežbe u kojima bi učestvovali civili. Cilj je, kako se navodi, uvežbavanje akcija u slučaju nuklearnog rata.

Britanska štampa takođe podseća i da su ruski zvaničnici najavili gradnju nuklearnih bunkera u koji bi moglo da bude smešteno 12 miliona ljudi.

(Dnevne.rs /Izvor: Dailystar/Daily Mail)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]