CEO SVET JE POMISLIO DA PRAZNO MESTO SIMBOLIZUJE PRISUSTVO PRINCEZE DAJANE: Na žalost – nije tačno!

stolica

Foto: Tanjug/AP

Nema ko nije primetio da je na kraljevskom venčanju jedna stolica u crkvi bila prazna, baš ona pored princa Vilijama. Mnogima su oči zasuzile pomislivši da ovo prazno mesto simolizuje prisustvo princeze Dajane na venčanju mlađeg sina, ali, koliko god to romantično zvučalo, na žalost – nije tačno.

Gledaoci spektakla širom sveta bili su ubeđeni da bi na tom mestu sedela princeza Dajana da je živa i da je iz tog razloga ono ostalo nepopunjeno u inače krcatoj kapeli crkve.

POJAVILA SE NA KRALJEVSKOM VENČANJU I OSTAVILA ZVANICE BEZ DAHA:O ovoj HALJINI trenutno se priča više nego o Meganinoj venčanici (FOTO)

Ipak, istina je malo drugačija. Sedište je ostalo prazno iz čisto praktičnih razloga, kako bi kraljica Elizabeta iz drugog reda imala savršen pogled na venčanje. Kraljici ovakav ustupak nije bio potreban na venčanju princa Vilijama i Kejt Midlton jer je tada bila smeštena u prvom redu.

Britanija

Foto: Tanjug/AP

Iako ovo mesto nije bilo čuvano za Dajanu, mladenci su joj počast odali luksuznim cvetnim aranžmanom napravljenim od njenog omiljenog cveća.
Osim toga, Dajanina sestra, održala je na venčanju emotivni govor čime je takođe odata počast Dajani.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)